2821
2789

سلام صب شما هم بخیر

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام صب شما هم بخیر

امضات خیلی حقه 👍🏼❤️

I believe🌄 اگر میخواید درخواست دوستی بدین لطفا توی تاپیک ها قبلش اعلام کنید و دلیلش رو بهم بگید ❤️ ... تا وقتی سایت درست بشه لایک تون میکنم ❤️

سلام صب شما هم بخیر

بهت درخواست دادم قبول نکردی🤨

میخواستم بگم پیامتو پاک کن تاپیکمو حدف کنم ک دیر شد البته😤😂

نمیخواستم بدزدمت کا😐😐😐😐

جواب سوالمو گرفتم تاپیکم ثبت شد پست نزارید ببندمش ممنون 🌷.درخواست دوستی نمیپذیرم

امضات خیلی حقه 👍🏼❤️

مرسی🌹

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

بهت درخواست دادم قبول نکردی🤨میخواستم بگم پیامتو پاک کن تاپیکمو حدف کنم ک دیر شد البته😤😂نمیخواستم ...

ای جانم عزیزم درخواست قبول نمیکنم ببخشید 😂😂

ای جانم عزیزم درخواست قبول نمیکنم ببخشید 😂😂

خب نکننننننن🫥🔪

تاپیکمممدیگه حذف نمیشه فایده نداره😤😂

جواب سوالمو گرفتم تاپیکم ثبت شد پست نزارید ببندمش ممنون 🌷.درخواست دوستی نمیپذیرم

خب نکننننننن🫥🔪تاپیکمممدیگه حذف نمیشه فایده نداره😤😂

بازم ببخشید 😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز