2777
2789
ایموجی گریه نفرست بچه😂

چی کنم خب😭شانس نداریم ما

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

اگر بتونم .ولی شدیدا رفتم تو فاز افسردگی 🫠🫠😫یادمه یه شلوار لی داشتم دیگه تنم نرفت دادم به خواهر ز ...

اخیییی🥲

افسردگی و پرخوری واقعا روی وزن اثر میذارن

سلام من ژینـام..❤ عکس پروف خودمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالب است مامان تو برعکسه مامان منهمعمولا مامانا میگن لاغری😂 تا مجبور بشیم غذا بخوریم

مامان من دوست نداره برم بدنسازی همش میگه هیکلت مردونه میشه من دلم میخواست یکم حجم بگیرم خودم حس میکنم قد و وزنم بهم نمیخونه ولی مامانم میگه وزنت همین الانشم زیاده چرا میخوای بری حجم بگیری شبیه مردا بشی

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
به خودت انرژی منفی نده وایی، زنداییم همش از این حرفا میزنه تو مغزم مثل خودش شدم

چشم😕🙏

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

مامان من دوست نداره برم بدنسازی همش میگه هیکلت مردونه میشه من دلم میخواست یکم حجم بگیرم خودم حس میک ...

به مامانت بگو خیالت راحت، بدنسازی قرار نیست خانوما رو مردونه کنه حجم گرفتن اونقدرها هم ساده نیست، مخصوصا برای خانمها بیشتر باعث میشه بدن فرم بگیره، عضلات سفتتر بشن و تناسب اندام بهتر بشه هر کسی هم به اندازه هدف خودش تمرین میکنه، نه اینکه خودکار هیکلش مردونه بشه

سلام من ژینـام..❤ عکس پروف خودمم