2777
2789
ایموجی گریه نفرست بچه😂

چی کنم خب😭شانس نداریم ما

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

اگر بتونم .ولی شدیدا رفتم تو فاز افسردگی 🫠🫠😫یادمه یه شلوار لی داشتم دیگه تنم نرفت دادم به خواهر ز ...

اخیییی🥲

افسردگی و پرخوری واقعا روی وزن اثر میذارن

ژیـنا هستم 🤍در میان مارها جان سالم بدر بردم ، اما مرا یک پروانه کشت :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی کنم خب😭شانس نداریم ما

به خودت انرژی منفی نده

وایی، زنداییم همش از این حرفا میزنه تو مغزم مثل خودش شدم

جالب است مامان تو برعکسه مامان منهمعمولا مامانا میگن لاغری😂 تا مجبور بشیم غذا بخوریم

مامان من دوست نداره برم بدنسازی همش میگه هیکلت مردونه میشه من دلم میخواست یکم حجم بگیرم خودم حس میکنم قد و وزنم بهم نمیخونه ولی مامانم میگه وزنت همین الانشم زیاده چرا میخوای بری حجم بگیری شبیه مردا بشی

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
به خودت انرژی منفی نده وایی، زنداییم همش از این حرفا میزنه تو مغزم مثل خودش شدم

چشم😕🙏

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

مامان من دوست نداره برم بدنسازی همش میگه هیکلت مردونه میشه من دلم میخواست یکم حجم بگیرم خودم حس میک ...

به مامانت بگو خیالت راحت، بدنسازی قرار نیست خانوما رو مردونه کنه حجم گرفتن اونقدرها هم ساده نیست، مخصوصا برای خانمها بیشتر باعث میشه بدن فرم بگیره، عضلات سفتتر بشن و تناسب اندام بهتر بشه هر کسی هم به اندازه هدف خودش تمرین میکنه، نه اینکه خودکار هیکلش مردونه بشه