آره دیگه، همیشه یه کاش کوچولو هست 😂 ولی در کل مهم اینه که از خودت راضی باشیمن خودمم از قدم راضی نیس ...
نههههه ناشکری نکنیاااا
یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرطاینکه رو مخم راه نری🗿حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
صبر میکنم ببینم قدم بلند تر میشه یا نه اگه نشد وزنمو کم کنم باربی شم😁
یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرطاینکه رو مخم راه نری🗿حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)
منهاش کردم شد۶۵ینی دو کیلو چاقترم🥲😂ولی اصن تو دید نیییی چاق، نیستم«همین که یه بار از ۸۷ به ۷۲ رسید ...
همون ۲کیلو هم خوبه که نشون نمیده .من دیروز بعد مدتها شلوار لیمو پوشیدم .شکمم بالای دکمه ی شلوار بود و به زور شلواره رفت تو تنم 🫤🫤🫠😫نمیدونم شاید بتونم برگردم به اون وزن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو