2777
2789
دختر من ۱۷۰ قدشه وزنش ۶۱ الان خیلی عالیه اندامش، بچم ۱۶ سالشه میترسم بلندتر بشه

ن دیگه نمیشه دخترا تا اون موقع قد میکشن

خیلی کم شاید یکی دو سانت

سلام من ژینـام..❤ عکس پروف خودمم

آره دیگه، همیشه یه کاش کوچولو هست 😂 ولی در کل مهم اینه که از خودت راضی باشیمن خودمم از قدم راضی نیس ...

نههههه ناشکری نکنیاااا

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۰

صبر میکنم ببینم قدم بلند تر میشه یا نه اگه نشد وزنمو کم کنم باربی شم😁

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

۱۸۲ام وزن ۷۰مامانم میگه چاقی 😐

با ۱۸۲ قد و ۷۰ وزن؟! چاقی کجاشه؟ 😅

حالا مامان من میگه لاغری در حالیکه نیستم

کلا نظر مامانا با بقیه عالم فرق دارد🥲😂

من خودم قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۰صبر میکنم ببینم قدم بلند تر میشه یا نه اگه نشد وزنمو کم کنم باربی شم😁

بنظرم همین الانم اوکی ای زیاد بخودت سخت نگیر😂

منهاش کردم شد۶۵ینی دو کیلو چاقترم🥲😂ولی اصن تو دید نیییی چاق، نیستم«همین که یه بار از ۸۷ به ۷۲ رسید ...

همون ۲کیلو هم خوبه که نشون نمیده .من دیروز بعد مدتها شلوار لیمو پوشیدم .شکمم بالای دکمه ی شلوار بود و به زور شلواره رفت تو تنم 🫤🫤🫠😫نمیدونم شاید بتونم برگردم به اون وزن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو