2777
2789
دختر من ۱۷۰ قدشه وزنش ۶۱ الان خیلی عالیه اندامش، بچم ۱۶ سالشه میترسم بلندتر بشه

ن دیگه نمیشه دخترا تا اون موقع قد میکشن

خیلی کم شاید یکی دو سانت

ژیـنا هستم 🤍در میان مارها جان سالم بدر بردم ، اما مرا یک پروانه کشت :)

آره دیگه، همیشه یه کاش کوچولو هست 😂 ولی در کل مهم اینه که از خودت راضی باشیمن خودمم از قدم راضی نیس ...

نههههه ناشکری نکنیاااا

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۰

صبر میکنم ببینم قدم بلند تر میشه یا نه اگه نشد وزنمو کم کنم باربی شم😁

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

۱۸۲ام وزن ۷۰مامانم میگه چاقی 😐

با ۱۸۲ قد و ۷۰ وزن؟! چاقی کجاشه؟ 😅

حالا مامان من میگه لاغری در حالیکه نیستم

کلا نظر مامانا با بقیه عالم فرق دارد🥲😂

من خودم قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۰صبر میکنم ببینم قدم بلند تر میشه یا نه اگه نشد وزنمو کم کنم باربی شم😁

بنظرم همین الانم اوکی ای زیاد بخودت سخت نگیر😂

منهاش کردم شد۶۵ینی دو کیلو چاقترم🥲😂ولی اصن تو دید نیییی چاق، نیستم«همین که یه بار از ۸۷ به ۷۲ رسید ...

همون ۲کیلو هم خوبه که نشون نمیده .من دیروز بعد مدتها شلوار لیمو پوشیدم .شکمم بالای دکمه ی شلوار بود و به زور شلواره رفت تو تنم 🫤🫤🫠😫نمیدونم شاید بتونم برگردم به اون وزن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو