آره دیگه، همیشه یه کاش کوچولو هست 😂 ولی در کل مهم اینه که از خودت راضی باشیمن خودمم از قدم راضی نیس ...
نههههه ناشکری نکنیاااا
بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه
صبر میکنم ببینم قدم بلند تر میشه یا نه اگه نشد وزنمو کم کنم باربی شم😁
بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه
منهاش کردم شد۶۵ینی دو کیلو چاقترم🥲😂ولی اصن تو دید نیییی چاق، نیستم«همین که یه بار از ۸۷ به ۷۲ رسید ...
همون ۲کیلو هم خوبه که نشون نمیده .من دیروز بعد مدتها شلوار لیمو پوشیدم .شکمم بالای دکمه ی شلوار بود و به زور شلواره رفت تو تنم 🫤🫤🫠😫نمیدونم شاید بتونم برگردم به اون وزن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو