2777
2789
عنوان

تغییر روند زندگی

103 بازدید | 7 پست

درود ✨️

شب همگی بخیر🤝🏻

میگم شما راهکاری دارین برا غلبه بر تنبلی و اهمال کاری و فرار از انجامِ وظیفهی اصلیتون؟

احساس میکنم امشب خیلی وایب تغییر میده...👩🏻🦯

منم حس میکنم نیازه عملگرا تر بشم و انقد درگیر چیزای سطحی نشم.

چند روزیه توی سایت پلاسم و فقط دارم چرت و پرت میگم.

به این نتیجه رسیدم که هرچقد بیشتر توی نینی سایت پرسه بزنیم، دغدغه هامون سطحی تر میشن... مث تاپیک قبلیِ خودم:)

خیلی از سوالا و دغدغه ها رو اصلا اینجا جاش نیس که مطرح کنیم!!

حتی گاها انقدی جو سایت سمیه که شاید دغدغه بتراشه برامون(درحالی که شاید اونقدی مشکل یا کمبود آسیب زننده ای نبوده باشه)

یجورایی حس میکنم اعتیادآور ام هس و مدام میخوای برگردی تاپیک های جدید تر بخونی یا بزنی(اینه که بَده...)

خلاصه

راز تمرکزی که رو مسئولیت اصلیتون دارین چیه؟؟

(متاسفانه فک کنم نیازه برای مدت محدودی سایتو ترک کنم بخاطرش...)

من نسبت به اینستاگرام اعتیاد داشتم خیلی بد بود، و واقعا سریع هم اعتیاد میاره، حذف کردم برنامشو و اکانتم رو واقعا راضیم....فک کنم نزدیگ یه ساله ک نیستم اینستا خداروشکر و جدیدا یه اکانتی زدم هروقت لازمم شد میرم توش کارمو میکنم باز درمیام، اونم فقط با مرورگر

واقعا اینجا خیلی دغدغه ها سطحیه و خیلیا خرافاتی ان بعضی تاپیکا و بعضی حرف ها رو اصن تو ذهنم نمیگنجه ک یکی اینطوری فک کنه

من نسبت به اینستاگرام اعتیاد داشتم خیلی بد بود، و واقعا سریع هم اعتیاد میاره، حذف کردم برنامشو و اکا ...

آفرین دمت گرم

منم اینستاگرامو گاها از طریق وب میرم و تا حس میکنم دارم غرقش میشم سریع میام بیرون

آره واقعا اینجا اکثر تاپیکا خیلی سمی ان.

منم واقعا دلم میخواد کمکشون کنم و یهو به خودم میام میبینم چندین ساعته دارم آدمارو راهنمایی میکنم(درحالی که زندگی شخصیم واقعا داره به گاج میره بخاطر این هدر دادنای بی مورد. فک کنم بهتره بعدا با تخصصم به آدما کمک کنم تا توی این بازه از زندگیم بعنوان یه فرد رندوم)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با توقع واقع بینانه از خودت داشتن

با پذیرش نقص داشتن و اشتباه کردن در مسیر

بدون خودسرزنشگری و حمله به خود بابت ناقص بودن

متمرکز بر مسیر به جای نتیجه

کنار گذاشتن تایید طلبی و نیاز به تحسین دیگران بلکه متمرکز بودن بر خواست واقعی خودت و تایید درونی

عزیزم خودتو مشغول به کار جدید کن باشگاه برو مشاوره برو مکان دینی برو وووو من خیلی بی حوصله بودم رفتم ...

مرسی که توجه کردی به تاپیکم

راستش کاری که باید انجام بدم درس خوندنه همراه با ورزش💔🗿

ینی از بیکاری نیس که میام اینجا... حس میکنم بخاطر شفاف نبودن مسیرم عادت کرده بودم به نینی سایت

الان واضحه که چی میخوام... این که "بی تخصص بودنو نمیخوام" .