2777
2789
عنوان

دخترا بیایید

166 بازدید | 29 پست

اگه یکی رو دوست داشته باشیدکه اصلاااا هیچ ارتباطی با هم نداشته باشید و حتی اون اقا شما رو نشناسه کار درستیه که تو تلگرام با یه اکانت که پروف و اسم مشخص نداشته باشه ابراز علاقه کنید>؟... یا بجای ابراز علاقه صبر میکنید روز تولدش رو تبریک بگید و خب اگر پیام داد که شما؟چی جواب میدید؟...من به رفیقم میگم مستقیم ابراز علاقه نکن یا جوابتو نمیده یا جواب منفی میده...لااقل روز تولدش رو تبریک بگو که یه تشکر کنه رفیقم میگه خب اگر گفت تو کی هستی چی بگم..اون اقا 29 سالشه رفیقم 20

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

خب دقیقا همینه دیگه تو که نمیتونی خودتو نشون بدی اینکارا چیه

خب رفیقم که واقعا نمیتونه با عکس و..با اون پسر اشنا بشه...یعنی خدا شاهده خودم جلوشو گرفتم وگرنه با عکس هم حاضر میشهicon

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا ابراز علاقه اشتباههیه استوریشو لایک کنه یا نهایتااا پیجشو فالو کنه البته نه فیک

عزیزم کدوم پسری وقتی یکی پیجشو فالو میکنه میره میگه تو کی هستی و...یا کی وقتی استوریش لایک میشه میره میگه چرا لایک کردی اینا برا خانما هم قفله خداییشicon

نه خب نمیگه به این سرعت ولی ریپلای کنه دوستت بعد سر صحبت رو باز کنه

پسره کلا تو حالت سایلنتهicon رفیقم میگه اصلا نه پست میزاره نه استوری ولی خب ضایع هست رفیقم بره دایرکت و حرف بزنه...میگم روز تولدش بره پیام بده تولدت مبارک..ولی خب اینم باگ داره اگه گفت تو کی هستی رفیقم چی بگهicon خدا نابودت کنه یسنا

کلا این کارو نکنه بهتره

بخدا هرچی بهش میگم قانع نمیشه خودمم خون به مغزم نمیرسهicon

کنسلهه

یعنی چی..بگم کنسل کن؟گوش نمیکنه بخدا مغزمو به فنا داده...البته خودمم خبر دارم ازش دوسش نداره...فقط به پول و قیافه و امنیتش فکر میکنه

خب بگو برو پیام بده

اگه تولدشو تبریک گفت..اون گفت تو کی هستی چی بگه این خنگول