اگه یکی رو دوست داشته باشیدکه اصلاااا هیچ ارتباطی با هم نداشته باشید و حتی اون اقا شما رو نشناسه کار درستیه که تو تلگرام با یه اکانت که پروف و اسم مشخص نداشته باشه ابراز علاقه کنید>؟... یا بجای ابراز علاقه صبر میکنید روز تولدش رو تبریک بگید و خب اگر پیام داد که شما؟چی جواب میدید؟...من به رفیقم میگم مستقیم ابراز علاقه نکن یا جوابتو نمیده یا جواب منفی میده...لااقل روز تولدش رو تبریک بگو که یه تشکر کنه رفیقم میگه خب اگر گفت تو کی هستی چی بگم..اون اقا 29 سالشه رفیقم 20
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
خو چی مهم تر از پول و قیافه😂نمیتونه راجع به مدرک تحصیلیش و تخصصش توی یه زمینه ای سوال برسه؟
کلی بدبختو شماتت کردم سر این موضوع گفتم تو دنبال پولی چرا رشته تحصیلی و شغلش هم میدونه حدودی...چیز برا دونستن زیاد داره یسنا...جز یه مورد احمق اخر شب بهم گفت...هنوز مطمعن نیست این اقا نامزد و..داره یا ن..میگه به قیافش نمیاد چون داداش بزرگش هنوز عروسی نکرده پس اینم مجرده
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
پسرا کنجکاونهی عکسش رو بزاره پروفایل مهم ترین قدمهبگو یسنا تویی و استعدادتهی کشش بده حرفتو😂و خیلی ز ...
من موافق نیستم عکسشو بزاره..چون ته تهش با پسره هم شهریه ..هرچند خود یسنا خانم مشکلی نداره ولی من میگم هرچی باشه اول کار قیافتو نبینه بهتره...البته پسره شهرستان نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز خوبه به بهانه تولدش میتونه پیام بدهمن یه بار عید غدیر خم رو تبریک گفتم🤣یه بارم خواستم بگم تموم ...
وای خدااا یسنا ذلیل مرده تولدش دو روز قبل تر از پسره هست..میگه اینا نشونست نه؟ یبار حدودا دو ماه پیش بردمش بازار گفتم یه چرخی بزنیم بی خیال پسر و...اول بسم الله دو تا از فامیلای پسره اومدن جلومون ..شب شام غریبان گفتم بیا برا خودت یکم دعا کن از فکرش بیرون بیای..یکی از دوستای مشترکمون اونجا بود دیدش گفت عه یسناا چند روز پیش داداش کراشتو دیدم
[QUOTE=416744309]وای خدااا یسنا ذلیل مرده تولدش دو روز قبل تر از پسره هست..میگه اینا نشونست نه؟ ی ...
در خواست دوستی بدم قبول میکنی؟