2777
2789
عنوان

دخترا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 38 پست
نمیدونم والا

دیگه ولش میکنم هرکاری دوست داره بکنه به من چه وظیفه من فقط راهنماییش بود

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا از یکی خوشم اومد گفتم رل زدیم

جدی؟icon خب تجربه خوبی بود یا ن...حین رابطه خودشو سرتر نمیگرفت/مستقیم گفتی یا ناشناس؟...یسنا ذلیل شیicon

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

پسره کلا تو حالت سایلنته رفیقم میگه اصلا نه پست میزاره نه استوری ولی خب ضایع هست رفیقم بره دایرکت و ...

بیه گفتم این دوستت ذهنش مثل منه

الان دیدم اسممون هم یکیه😂

بگو یسنا جان از خر شیطون بیا پایین بهش ابراز علاقه کنی و پا پیش بزاری قلبت رو میشکنه

هم خودم هم خیلی های دیگه امتحان کردن

به نظرم همون تبریک تولد البته مودبانه و رسمی خوبه

عکسش هم بزاره پروفایل تا شاید پسره وسوسه شد پیام و ادامه بده😂

به هیچ وجه خودش نباید اول پاپیش بزاره یا ابراز علاقه کنه

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

بیه گفتم این دوستت ذهنش مثل منهالان دیدم اسممون هم یکیه😂بگو یسنا جان از خر شیطون بیا پایین بهش ابرا ...

عزیزمممicon یسنا دوسش نداره ها..مطمعنم فقط پول و قیافش براش مهمه..تبریک تولد بگه پسره بگه تو کی هستی این چی بگه مثلا...هرچی فکر میکنم یسنا از این ذلیل تر نمیشهicon

اگه تولدشو تبریک گفت..اون گفت تو کی هستی چی بگه این خنگول

بگه شما رو دورادور میشناسم خواستم بهتون روز تولدتون رو تبریک بگم.

یه همچین چیزی بگه.

عکسش هم حتما روی پروفایل بزاره

اشتباهه وابستگی میاره

من بهش گفتم برو تراپیست بدش اومد...میگه خوشم میاد پسره جواب بده کمی حرف بزنیم دوست شیم بعد من لوس شم کات کنم اعتماد به نفس بگیرمicon icon icon icon icon جفتمه بخدااicon

بگه شما رو دورادور میشناسم خواستم بهتون روز تولدتون رو تبریک بگم.یه همچین چیزی بگه.عکسش هم حتما روی ...

بعد پسره بگه ممنون باز یسنا چیکار کنه حرف بزنه...نهایتا بگه راستی چندسالتون میشه دیگهicon

عاشق دل خسته ات😂

نمیزارم اینو بگه بخدا خونشو میریزمicon icon

بعد پسره بگه ممنون باز یسنا چیکار کنه حرف بزنه...نهایتا بگه راستی چندسالتون میشه دیگه

پسرا کنجکاون

هی عکسش رو بزاره پروفایل مهم ترین قدمه

بگو یسنا تویی و استعدادت

هی کشش بده حرفتو😂

و خیلی زیرمیزی بحث الکی بکش وسط

ولی حواست باشه لاس قاطیش نشه

اگه راجع به مدرک دانشگاهی پسره میدونه سوالای الکی در این مورد بپرسه😁🤣

عزیزممم یسنا دوسش نداره ها..مطمعنم فقط پول و قیافش براش مهمه..تبریک تولد بگه پسره بگه تو کی هستی این ...

خو چی مهم تر از پول و قیافه😂

نمیتونه راجع به مدرک تحصیلیش و تخصصش توی یه زمینه ای سوال برسه؟

خو چی مهم تر از پول و قیافه😂نمیتونه راجع به مدرک تحصیلیش و تخصصش توی یه زمینه ای سوال برسه؟

باز خوبه به بهانه تولدش میتونه پیام بده

من یه بار عید غدیر خم رو تبریک گفتم🤣

یه بارم خواستم بگم تموم شدن ماه محرم رو تسلیت میگم😑 خداروشکر جلو خودمو گرفتم این دومی رو نگفتم😂🤣

خدا هیچ آدمی رو بدون بهونه نزاره