2777
2789
عنوان

🥲چیکار کنم

88 بازدید | 36 پست

دوست پسرم ازم زده شده ولی گردن نمیگیره منو تو حالت بلاتکلیفی میزاره حالم خیلی بده رفتارش تغییر کرده کم توجهی میکنه اذیتم میکنه با کاراش مثلا قبلا اسم رفتن میاوردم جلومو میگرفت الان میگه میخوای بری برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ازت زده شده بی دلیل نیستچندسالتونه؟

بی دلیل انگار دلشو زدم اتفاقا خیلی وفادارم بهش حرفاشو گوش میکنم تو تمام شرایط کنارشم حتا خانواده هامونم میدونن

۱۹ سالمه دوست پسرم ۶ سال ازم بزرگ تره

خب برو

واقعا چرا جایی که برات ارزش قائل نیستن می مونی؟

هزاران آدم روی این کره خاکی داره زندگی میکنه، بلاخره یکی پیدا میشه که مناسب هم باشید

من اگه برمیگشتم عقب اولین باری که بهم میگفتن خب برو با اگه مشکل داری برو یا ... میرفتم

وقتی طرف واسه موندن تو تلاشی نمیکنه ، تو چرا واسه نرفتن داری تلاش میکنی؟

وقتی داری اذیت میشی کلا تمومش کن بلاتکلیفی سخته وقتی مثل روزهای اول نیست ذوق نداره چرا موندی

خیلی دوسش دارم اگه رابطمون تموم شه میمیرم اتقاقا راست میگی این بلاتکلیفی که دارم اون رفتار اولو باهام نداره اذیتم میکنه بعد رابطمون محکمه شاید بازور باهامه نمیدونم ولی هرچی میگم نمیخوای منو برو بهونه میاره میگه تو زده شدی

خب بروواقعا چرا جایی که برات ارزش قائل نیستن می مونی؟هزاران آدم روی این کره خاکی داره زندگی میکنه، ب ...

یعنی میگی تمومش کنم

من انتظار دارم اگه دوسم داری بخاطرم تلاش کنه

اوایل دوسم داشت اسممو تتو زده

الان نمیدونم چرا سرد شده و بهونه میاره و سر چیزای بیخود بحث میکنه

خیلی دوسش دارم اگه رابطمون تموم شه میمیرم اتقاقا راست میگی این بلاتکلیفی که دارم اون رفتار اولو باها ...

دورازجون عزیزم چرا بمیری همیشه بدون کسی که ترس از دادنت رو نداره میگه برو معطل نکن بعدا قدرتو میدونه که خیلی دیره

آرامش را در رهايى يافتم و رهايى را در اميد نبستن به هيچکس وهيچ چیز..🌌

اسی نمیخوام ناراحت بشی از حرفم کسی که باهات سرد میشه بی دلیل جای دیگه دلش گرم شده پس به خودت بیا تمومش کن

دیگه جواب زنگ و پیاماشو ندم تلاش میکنه که باهام باشه؟

۲روز نه پیام بده نه زنگ ببین پیگیر میشه اگه شد که هیچی اگه نشد بدون تموم شدس

یعنی میگی تمومش کنممن انتظار دارم اگه دوسم داری بخاطرم تلاش کنهاوایل دوسم داشت اسممو تتو زدهالان نمی ...

منم همین طور بودم عزیزدلم

دوسش داشتم ، براش گل میخریدم، کادو میخریدم ، انگار مدیر برنامههاش بودم

تایم زندگیش رو تنظیم میکردم

مشاور بودم براش ، روان شناس بودم براش

هزار بار رفت و برگشت ، من هزار بار قولش کردم

آخرش که سرم به سنگ خورد فهمیدم آدم نبود

پسری تا زمانی که نیاد خواستگاری، نیاد با احترام تو رو از خانوادت خواستگاری کنه ، هیچ ارزشی نداره