2777
2789
عنوان

چاه مکن بهر کسی

50 بازدید | 4 پست

واااقعا ضربل مثل به جایی بود برا من .....من یه بار با شوهرم بحث کردم یه ماه پیش بود بعد جاریم میگفت واای جای زن فلانی باشی چی میگی پنج ساله لباس نخریده شوهرش میزنش خرجی نمیده مادر شوهرش هرچی بگه پسره باید گوش بده تو قدر نمیدونی زندگیتو جلو شوهرم میگفت دختره داره طلاق میگیره حییف دختره دعا میکنم شوهر خوب گیرش بیاد خیلی بسازه آخه بحث ما راجب خرید لباس بود ......منم گفتم بساز بود چرا طلاق میگیره بشینه بسازه دیگه ساکت شد تا دیشب برادر شوهرم شروع کرد تعریف از همون زنه بایه پیچ و تابی تعریف میکرد همش اسمش و میآورد جاریم گفت چرا تعریف میکنی ازش گفتم گلم بی معنی میگه آدم تعریفی تعریف کردن داره تو خودتم ازش همش تعریف میکردی گفت من زنم عب نداره گفتم خواب پس جلوی مردا از یه زن دیگه تعریف نکن تو سرشون ملکه ای پرنسسی چیزی میسازی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا باید تو هم با شوهرش همراه میشدی و از ژنه تعریف میکردی و حرفهای برادر شوهرتون تایید میکردی تا ...

اره وقتی برادر شوهرم تعریف میکرد منم هی میگفتم جانم آخی دوست دارم باهاش آشنا بشم ندیده عاشقش شدم و خدا براش خوب بخواد یه آقای مهربون گیرش بیاد خدا رو شکر داره خودشو نجات میده بزار شوهرش خوب کنه شوهرش بعدا متوجه میشه چه جواهری از دست داده الان عصبیه نمیفهمه