واقعا چرا فکر میکنید وقتی یه دختر پارتنر داره دوست پسرش میتونه بهش تجاوز کنه در هر صورت ممکنه یکی رابطه عاطفی بخواد یا اصلا دلش این رو نخواد مگه زوره متاسفانه تجاوز تجاوز هس🫂🪻
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تجاوز یعنی به زور بگیرن ترتیب طرفو بدن.وقتی دختره خودش دلش میخواد با پسره همبستر بشه این تجاوز نیست اسم دیگری داره.زنا هست یا رابطه ی نامشروع میگن یا هرچیز دیگری که شاید من اسمشو بلد نباشم.که خلاف شرع و قوانین دین اسلام هست.ولی تجاوز نیست.چون با رضایت و میل دختره بوده.توی تجاوز فقط پسر مقصره و دختر قربانیه ولی توی روابط نامشروع از نظر اسلام هردو گناهکارن چون زوری درکار نبوده.
موفق باشید. یاعلی
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)
خب.درسته.اینو میتونی اول دوستی به طرف بگی که از من انتظار رابطه نداشته باش.من همچین آدمی نیستم.دیگه طرف خودش انتخاب میکنه وارد دوستی بشه یا نشه.و اینکه اگر وسط دوستی ازت خواسته های غلط کرد میتونی دوستی رو تمومش کنی و راهتو ازش جدا کنی.اگر به دلیل وابستگی خودت کوتاه بیای اون تجاوز نیست.میتونی عاقلانه تصمیم بگیری و از رابطه خارج بشی
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)