2777
2789
عنوان

تجاوز

311 بازدید | 36 پست

واقعا چرا فکر میکنید وقتی یه دختر پارتنر داره دوست پسرش میتونه بهش تجاوز کنه در هر صورت ممکنه یکی رابطه عاطفی بخواد یا اصلا دلش این رو نخواد مگه زوره متاسفانه تجاوز تجاوز هس🫂🪻

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من موندم اینا ک رابطه جنسی نمیخوان چرا رل میزنن خب فقط حرف بزنین

بعد نیازشون آدم کجا برطرف کنه

«هدف من از حضور اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث..پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما چرا باید فکر کنیم که دوس پسر حق داره تجاوز کنه؟ رابطه ای که به میل و خواست قلبی هر دو طرف نباشه تجاوزه.تمام

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

من موندم اینا ک رابطه جنسی نمیخوان چرا رل میزنن خب فقط حرف بزنین بعد نیازشون آدم کجا برطرف کنه

قربونت ازدواج تو کشور ما بهترین گزینه اس ولی یازم تجاوز به هیچ عنوان

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من موندم اینا ک رابطه جنسی نمیخوان چرا رل میزنن خب فقط حرف بزنین بعد نیازشون آدم کجا برطرف کنه

خب اونا خط قرمزهای خودشونو دارن . رابطه میخوان اما قبلش میخوان از طرف مطمئن بشن . با هر کسی از راه رسید نمیپرن تو تخت . درکش سخت نیست بنظر

کی همچین فکری میکنه ؟

یکی تاپیک زده بوده و همه تفکرشون این بود

خب اونا خط قرمزهای خودشونو دارن . رابطه میخوان اما قبلش میخوان از طرف مطمئن بشن . با هر کسی از راه ر ...

خب اون ک آره اول باید حس عاطفی باشه یعد جنسی

ولی اینجا معتقدند ک کلا نباید داشته باشه خب چرا رل میزنن

مثلا من خودم برا این موضوع رل نزدم ک چون هر کار کنی میل جنسی پیش میاد

«هدف من از حضور اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث..پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن

فکر کنم معنی تجاوز رو نفهمیدی رابطه بل دوست پسر اسمش تجاوز نیس تجاوز یعنی یکی به زور باهات رابطه برق ...

قربونت خوب میفهمم

میدونی چرا بهش میگن پارتنر یعنی همراه اگه یکی نخواد این مورد و دیگری به زور کاری کنه باز تجاوز محسوب میشه

قربونت ازدواج تو کشور ما بهترین گزینه اس ولی یازم تجاوز به هیچ عنوان

میشه تجاوز رو تعریف کنی؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)