2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
دیگه پارتنرش بیکار نیست که ،پسر جماعت هدفش تجاوز دیگه اگه قصدش ازدواج نباشهدلت خوشه ها

عزیز دل خیلی ها رابطه سالم دارن و این اصلا درست نیس که بدون خواستن یکی به زور بخ.ای تجاوز کنی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ما چرا باید فکر کنیم که دوس پسر حق داره تجاوز کنه؟ رابطه ای که به میل و خواست قلبی هر دو طرف نباشه ...

خب طرف صحبتم شما نبستس گلم🥲🫂

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه تجاوز رو تعریف کنی؟

یعنی با زور و بدون خواست فردی.........

من تا حالا نشنیدم و ندیدم همه ی روابط سالمم تهش وصل میشه به رابطه

نه من دیدم گلم باز هم رابطه با تجاوز فرق داره

اما درکل تو ایران خوب نیس ولی اگه کسی هم تو رابطه باشه کسی چنین حقی نداره حتی دادگاه هم به این معتقده🥲🪻

خب طرف صحبتم شما نبستس گلم🥲🫂

عزیزم تجاوز یعنی به زور بگیرن ترتیب طرفو بدن.وقتی دختره خودش دلش میخواد با پسره همبستر بشه این تجاوز نیست اسم دیگری داره.زنا هست یا رابطه ی نامشروع میگن یا هرچیز دیگری که شاید من اسمشو بلد نباشم.که خلاف شرع و قوانین دین اسلام هست.ولی تجاوز نیست.چون با رضایت و میل دختره بوده.توی تجاوز فقط پسر مقصره و دختر قربانیه ولی توی روابط نامشروع از نظر اسلام هردو گناهکارن چون زوری درکار نبوده.

موفق باشید. یاعلی

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

یعنی با زور و بدون خواست فردی.........

خب.درسته.اینو میتونی اول دوستی به طرف بگی که از من انتظار رابطه نداشته باش.من همچین آدمی نیستم.دیگه طرف خودش انتخاب میکنه وارد دوستی بشه یا نشه.و اینکه اگر وسط دوستی ازت خواسته های غلط کرد میتونی دوستی رو تمومش کنی و راهتو ازش جدا کنی.اگر به دلیل وابستگی خودت کوتاه بیای اون تجاوز نیست.میتونی عاقلانه تصمیم بگیری و از رابطه خارج بشی

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

خب.درسته.اینو میتونی اول دوستی به طرف بگی که از من انتظار رابطه نداشته باش.من همچین آدمی نیستم.دیگه ...

منم گفتم تجاوز

برا من نیس تاپیک زده بودن یکمی اظطراب اجتماعی دارم نمی تونم نزدیک جنس مخالف شم و خب درست نمی بینم این مسئله رو

منم گفتم تجاوزبرا من نیس تاپیک زده بودن یکمی اظطراب اجتماعی دارم نمی تونم نزدیک جنس مخالف شم و خب در ...

خب مجبور نیست که حتما دوس پسر داشته باشه😄میتونه بره پیش روانشناس و اضطرابشو درمان کنه

خب مجبور نیست که حتما دوس پسر داشته باشه😄میتونه بره پیش روانشناس و اضطرابشو درمان کنه

نه خودم گفتم

یکی تاپیک زده بود خواهرم دوس پسر داشت و بهش تجاوز کرده همه اومده بودن که این تجاوز محسوب نمیشه

خودم اظطراب اجتماعی دارم

نه خودم گفتمیکی تاپیک زده بود خواهرم دوس پسر داشت و بهش تجاوز کرده همه اومده بودن که این تجاوز محسوب ...

اگر به زور باهاش رابطه داشته تجاوزه دیگه.باید پیگیری کنه.

خودم اظطراب اجتماعی دارم

عزیزم.با مشاور صحبت کن.۱۴۸۰ مشاوره ی رایگانه