2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

525 بازدید | 63 پست

من واقعا حالم خوب نیست

احتیاج به صحبت دارم اما برای اطرافیانم همیشه اخرین اولویتم

اصلا حالم خوب نیست

یعنی اگه بگم با ناخن دارن رو قلبم میکشن هنوز نتونستم دردمو توصیف کنم

تا چند سال پیش که سر حال بودم بخدا اولویت اول همه بودم

تا وقتی همرو میخندوندم همه میخاستنم

این انصااااف نییییست

نییییست

نییییییست

پسری هم که دوسش داشتم ولم کرد رفت

من جدا امروز از دست میرم 

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

بیا با من حرف بزن آجی 😢

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چرا سرحال نيستي؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

تو رو خدا با خودت اين كارو نكن

اون لياقتتو نداشت وگرنه بدون اينكه حتي دليلشو بگه نميزاشت بره

حق زندگي داري شاد باش باشگاه برو 

حتي ارزش فك كردنم نداره

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

دور از جونت زندگیم دنیا بعضی وقتا بازی در میاره تو داری امتحان میشی کم نیار خیلی سخته من میفهمم ولی خدا هست اون آخرین و محکم ترین امید به زندگیه ... فدای سرت اگه رفت چون رفتنی باید بره عزیز دلم غصه نخور تو لایق بهترینا بودی شاید خدا داره نجاتت میده ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من دلم بغل میخاد

دلم میخاد بهم یکی بگه هممممه دنیا همممه این مشکلات الانت فدای سرت

دلم میخاد یکی بخندونم

جدای از همه اینا

دل تنگم

عکسای کسی که دوسش دارمو میبینم و هی میبوسمش

من بی جنبه نیستم

فقط امشب حالم بدجور خرابه

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

بگو عزیزم بزار دلت راحت شه

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره