2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 63 پست
من دلم بغل میخاد دلم میخاد بهم یکی بگه هممممه دنیا همممه این مشکلات الانت فدای سرت دلم میخاد یکی ب ...

بیا بغلم    

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دلم بغل میخاد دلم میخاد بهم یکی بگه هممممه دنیا همممه این مشکلات الانت فدای سرت دلم میخاد یکی ب ...

بیا بغلم    

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

الهی قربونت برم 😢☹

فدای سرت هر چی پیش اومده و میخواد پیش بیاد 😢 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

عكسا و شمارشو پاك كن

ديدنش عذابت ميده

با خودت اينجوري نكن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

کسی نیس فقط خودتی وخودت مطمعن باش براخیلیااینطوره خودت بایدحال خودت روخوب کنی

حس خوبی نیییست حس خوبی نیییییست فکر کنی الان ممکنه به یکی دیگه پی ام بده بگه چقدر خوشگل شدی به خدا ...

بابا ما رو هم به گریه انداختی 😭😭😭

عكسا و شمارشو پاك كن ديدنش عذابت ميده با خودت اينجوري نكن

من رواااانیم

من عکساشو سیو کردم و هی نازش میکنم و میبوسمش

من خاک تو سرم

کی مثه منه اخه

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥
من رواااانیم من عکساشو سیو کردم و هی نازش میکنم و میبوسمش من خاک تو سرم کی مثه منه اخه

😭😭😭😭😭