2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 63 پست
من رواااانیم من عکساشو سیو کردم و هی نازش میکنم و میبوسمش من خاک تو سرم کی مثه منه اخه

طبيعيه ولي سعي كن همشو حذف كني بخدا بهتر ميشي

دور از جونت

چند وقته رفتع؟اولاش خيلي سخته

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من رواااانیم من عکساشو سیو کردم و هی نازش میکنم و میبوسمش من خاک تو سرم کی مثه منه اخه

تو عاشقی اما این عشقت از بین میره میخوای بیای خصوصی؟دورت بگردم تو اجازه نداری بخاطر این رفیق نیمه راه انقدر عذاب بکشی 🙄🙄🙄

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کم دیگه 20 سالمه

عززززيييييزم خيلي كوچولويي

چند وقت ديگه بزرگ ميشي ميگي گور باباي هرچي بغله

تو بايد آرامشتو و شاديتو خودت بسازي

وگرن اگر بخواي مناظر كسي باشي. خيلي زود اون طرف نااميدت ميكنه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چند وقته دوست بودین عزیز دلم؟

1 سال

من الان میخام بیاد پیشم

فقط همینو میخام

هیچ چیز دیگه ای الان خوبم نمیکنه

هیچییی

فقط اون باید بهم بگه خوشگلی

فقط اون باید بگه فدای سرت

اون اون اون

خاطراتمووون خیلی قشنگ بود

جرعت حقیقت بازی کردنامونو خیلی دوس داشتم

من میمیرم الان

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥
1 سال من الان میخام بیاد پیشم فقط همینو میخام هیچ چیز دیگه ای الان خوبم نمیکنه هیچییی فقط اون ب ...

خخخخ کسی ک داره میره بایدکفشاشوواکس بزنی سریعتربره,فکرخودت باش ,عشق ادمو کروکورمیکنه.بدیاش یادت بیاد.همی ک گذاشتورفت.

1 سال من الان میخام بیاد پیشم فقط همینو میخام هیچ چیز دیگه ای الان خوبم نمیکنه هیچییی فقط اون ب ...

وای 💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

میدونم خیلی سخته ولی گریه کن بزار اروم شی

اگه بیتفاوت باشی مطمئن باش بر میگرده

بر میگرده ولی روزی که تو خوشی و دیگه بهش حسی نداری و موقعیت های بهتری تو زندگیته

تو هنوز اول راهی خیلی فرصت داری

میدونم سخته ولی تحمل کن❤️ از خدا برات آرامش میخوام

روزای سختت میگذره و تموم میشه عزیزم. کسی که رفته مطمعن باش لیاقت دل پاکتو نداشته. آینده های قشنگ منتظرته و سعی کن چنان زندگی کنی که اون حسرت بخوره چرا تورو از دست داد. عشق و خوشبختی هم بوقتش میاد سراغت و اونموقع میفهمی امروز نباید اینقد خودتو اذیت میکردی. هممون روزای سختی رو گذروندیم. باید اجازه بدی زمان آرومت کنه.

دور از جونت زندگیم دنیا بعضی وقتا بازی در میاره تو داری امتحان میشی کم نیار خیلی سخته من میفهمم ولی ...

😂😂ی اعتراف بکنم راجع بهتون؟ من هر وقت پستاتونو می خونم صدای هارلی کوین تو جوکر تو ذهنم پخش میشه انگار صدای شما این جوریه اصلا با همون تم تصورتون می کنم.

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

اون به هیچکی نمیگه خوشگلم . کاش این دردت درمون داشت.... عشق درمون نداره فقط زمان میتونه بگذره فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی عشقم ببین کم کم ‌عکساشو پاک کن یکی یکی نه یهویی کم کم چیزایی که اونو یادت میاره رو از خودت دور کن .سعی کن رابطه خودتو با خدا قوی کنی یادت بیاد که پدر و مادرت با چه عشقی تو رو بزرگ کردن و یکی که یک سال اومد توی زندگیت اجازه نداره زندگیتو به باد بده .مردای خییلی زیادی از الان تو زندگیت میان که اونو از بین میبرن

تو عاشقی اما این عشقت از بین میره میخوای بیای خصوصی؟دورت بگردم تو اجازه نداری بخاطر این رفیق نیمه را ...

الان دلم میخاد هم کلاسیاشو دخترای فامیلشونو همروووو همرووووو یکجا باهم آتیش بزنم

دارم میترکم از حسادت

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥