2777
2789
انسان غریزه شو میتونه کنترل کنه حیوان نیست حیوان ها هستن که عقل نداره و فقط غریزه دارن میدونستی حیوا ...

دقیقا موافقم باهات همین کنترل کردن مهمه..نمیدونم چه جوری بگم که ری اکشن درستی ببینم من خودم نیمچه نویسنده هستم خیلی مقالات نوشتم ولی این معادله رو نمیتونم حل کنم نمیتونم حس حسادته حس مالکیته یا هر چی هست ولی روانم رو به هم ریخته

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به هر حال من اطرافم چه فامیل چه دوست چه همکار چه جامعه اونجوری دیدم فقط. ولی اصلا قبول هر دو طرف همو ...

متوجهم چی میگی

نه اصلا به چشم لجن نمیبینم شما رو ، ادمی هستید که اعتقاداتون فرق داره ، مدل زندگیتون فرق داره و سبکی که برای زندگیانتخاب مردید جور دیگه ست

حق دارید واقعا ، شما باید به اون همکار میگفتی اگه شما دور از جون ایست قلبی میکردی باید میگفتن بخاطر مشروب؟ اونموقع دیگه میفهمید حرفش اشتباهه

بعضیا اینجوری مردمواز دین زده میکنن با حرفای نسنجیده.

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

زود واکنشی میشه اونم چه واکنش تندی

مشاور میاد ؟

چون این مشکل رو مشاور با تجربه میتونه حل کنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دقیقا موافقم باهات همین کنترل کردن مهمه..نمیدونم چه جوری بگم که ری اکشن درستی ببینم من خودم نیمچه نو ...

به نظرم زیاد خودتو اذیت نکن

حرف های من در گتاب های روانشناسی هست

میتونی مطالعه کنی

اگه مردی مثل حیوان خیانت کرد

خب حیوانه دیگه

چون اون حیوانه

دلیل نمیشه بقیه هم مثل اوم باشن این همه مرد خوب

تازه ما زن حیوان هم داریم😑😂

و خدا معجزه میکند !🌱💛

نه عزیزم ببخشید که منظورمو بد رسوندم میگم همشون ذاتن این حس رو خدا تو وجودشون قرار داده ولی باید کنت ...

با احترام، باهاتون موافق نیستم و نظرم راجب حجاب خیلی مفصل

و حس میکنم از حوصله خارج

و حتی گفتنش فایده ای نداره

جسارت به شما نمیکنم ولی کلا فکر میکنم امروزه آدما دنبال فهمیدن محتوای اصلی حرف هم نیستن، فقط دنبال ثابت کردن درستی نظر خودشون هستن

به هر حال شما ذهنیتتون زمین تا آسمون با همسر تون فرق میکنه پس بهتره با ی تعادلی بهم برسید سر این موضوع یا حتی نظر هم و تبادل کنید شاید یکی کوتاه تر اومد

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

اگر هیچ ملاک مشترکی برای سنجیدن وجود نداشت و در هر موردی جای مناقشه و مخالف وجود داشت که اصلا اجتماع ...

توی خانواده ما دست دادن رواجه و یک جور اداب دونسته میشه.
اگر کسی دستش رو دراز کنه و کسی دست نده بی احترامی میدونیم .
شما در چه جایگاهی هستی . کی هستی . چی هستی که دیگران رو زیر سوال میبری؟
دیگران رو لجن و هرزه خطاب میکنید؟
شما کی باشی اصلا؟
فکر نکنید با استفاده از کلمات قصار و ادبیات روان با شعور به نظر میرسید
سرتون تو کار خودتون باشه

قراره برم یه مهمونی فقط دارم فکر میکنم چجوری نماز بخونم چپ چپ نگام نکنن🤣🤣🤣خیلی جاها از ترس اینکه ...

سخت نگیر

کاری که از نظرتون درسته و به بقیه آسیب نمیزنه رو به راحتی انجام بدین . گاهی همین معذب بودن شما باعث واکنش میشه

من اصلا مذهبی و محجبه نیستم . فامیل همسرم همگی به شدت محجبه و مذهبین . من طبق عقاید خودم لباس میپوشم و رفتار میکنم ، اونا هم طبق عقاید خودشون حجاب دارن و آداب مذهبی انجام میدن . به کار هم هیچکاری نداریم

حدود ۱۵ ۱۶ سال پیش فقط یه بار خاله ی همسرم به من گفت چادر بپوش . من همون لحظه از مهمونی خداحافظی کردم و دیگه خونشون نرفتم وگرنه نه کسی به من کار داره ، نه من به بقیه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

توی خانواده ما دست دادن رواجه و یک جور اداب دونسته میشه.اگر کسی دستش رو دراز کنه و کسی دست نده بی اح ...

من راجع به خانواده شما نظری ندادم.

ضمن اینکه رواج یک عمل در خانواده شما دلیل بر این نیست که دارید کار درستی می کنید.

در بعضی خانواده ها هم فحاشی عادیه و برای شوخی و خنده هم به هم ناسزا می گن، پس کار خوبیه؟!

ربط داره عزیزم اگه دوس داری به مقالات پزشکی در این مورد یه سر بزن

من توی این زمینه کلی مطالعه کردم
برای اثبات حرف شما هیچ رفرنس علمی معتبری نیست
اعتقاداتتون محترم اما برای تحمیل اعتقاداتتون درست نیست که حرف دروغ رواج بدید

نه بابا ..اون که فقط میگه مشکل از منه که حساس شدم

بگو اینا به کنار

دوست داری کاری که باعث ناراحتیت میشه رو هزار بار تکرار کنم و بعدش بهت برچسب حساس بودن بزنم؟

پس زندگی مشترک چی ؟ اینکه ادما کاری نکنن طرفشون ناراحت بشه چی؟

بگو اون دنیای بیرون از خونه حتی من وتو براشون مهم نیستیم ، چرا با کارای کوچیک هم وازار بدیم با اینکه میتونیم با یکم انعطاف پذیری زمینه ساز ناراحتی همدیگه نشیم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

نه بابا ..اون که فقط میگه مشکل از منه که حساس شدم

مشکل الان فرق کرد

مشکل شما در واقع دست دادن همسرتون نیست . عدم توجه ایشون به آرامش و خواسته ی شماس

این بحثش فرق داره

حتما با مشاور باتجربه برو جلو . لجبازی و بی خیالی هیچکدوم راه درستی نیست

من راجع به خانواده شما نظری ندادم.ضمن اینکه رواج یک عمل در خانواده شما دلیل بر این نیست که دارید کار ...

من لزومی نمیبینم که اعتقادات خودم و خانوادم رو برای شما توضیح بدم .
قضیه اینکه این تاپیک اثبات میکنه که مذهبی ها دقیقا سرشون توی کار دیگران هست و خودشون رو قدیسه و پاک میدونن و بقیه رو لجن
خودتون دارید اثبات میکنید
دلیل نفرت مردم هم از شما همینه