2777
2789
با احترام، باهاتون موافق نیستم و نظرم راجب حجاب خیلی مفصل و حس میکنم از حوصله خارج و حتی گفتنش فایده ...

عزیزم منم اوایل فکر میکردم زیادی حساس شدم چون همه فامیلشون همینن بعد میدونی چی شد یکی از دختر خاله هاش که فکر میکردم از همشون بهتره با اینکه شوهر و دو تا بچه داشت تو خونه با یکی دیگه گرفتنش از شوهرش طلاق و مهریه هم گرفت رفت با همون ازدواج کرد توی فامیل همه میگن یکی از بچه هاش عین همون مرده هست که الان باهاش ازدواج کرده یعنی بچه نامشروع...خدا به همه مون رحم کنه

سخت نگیر کاری که از نظرتون درسته و به بقیه آسیب نمیزنه رو به راحتی انجام بدین . گاهی همین معذب بودن ...

اره دقیقا با خودم فکر میکنم کارم به کسی اسیب نمیزنه انجامش بدم

چون ادم هر کاری کنه نهایتش یسریا ممکنه پشت سرش حرف بزنن

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر هیچ ملاک مشترکی برای سنجیدن وجود نداشت و در هر موردی جای مناقشه و مخالف وجود داشت که اصلا اجتماع ...

بحث با شما بی فایده ست متاسفانه، امیدوارم روزی متوجه حقیقت بشید که کارمای قضاوت بی جاتون خیلی سنگین نباشه

اره دقیقا با خودم فکر میکنم کارم به کسی اسیب نمیزنه انجامش بدم چون ادم هر کاری کنه نهایتش یسریا ممکن ...

دقیقا 💪

با قاطعیت و راحتی و آرامش انجام بدین

و نگران هیچ نگاه و حرفی نباشید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دقیقا 💪با قاطعیت و راحتی و آرامش انجام بدین و نگران هیچ نگاه و حرفی نباشید

بقول هلاکویی دقیقا حرف شما رو میزنه

میگه راه درست رو میرم کسی که خوشش نمیاد نیاد دیگه

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

توی خانواده ما دست دادن رواجه و یک جور اداب دونسته میشه.اگر کسی دستش رو دراز کنه و کسی دست نده بی اح ...

بحث نکن با این ادما

بحث باهاشون خودتو فقط پایین میکشه

کسی که راحت به دیگران توهین میکنه اصلا در سطح بحث کردن نیست

من لزومی نمیبینم که اعتقادات خودم و خانوادم رو برای شما توضیح بدم .قضیه اینکه این تاپیک اثبات میکنه ...

مشکل اینه که اصلا قوه استدلال ندارید.

اگر تمام کاربران اینجا و و آدم های بیرون اینجا هم افراد مذهبی باشند و بد عمل کنند ربطی به بد بودن دین ندارد!

چهار تا خاطره منفی که شاید همون ها هم به خاطر قضاوت اشتباه خودتون شکل گرفته رو مبنای زیر سوال بردن دین، قرار می دین!

بحث نکن با این ادما بحث باهاشون خودتو فقط پایین میکشه کسی که راحت به دیگران توهین میکنه اصلا در سطح ...

نه جالبه برام
رتبه 1 امسال تجربی پوشش کاملا ازاد داره
کلی نابغه دیگه تو ایران داریم که پوشش ازاد و اعتقادات غیرمذهبی دارن

اینا هرزه و لجن هستن ولی این خانم چون مذهبیه مطهره.
اعتقاد جالبیه نیست؟

عزیزم منم اوایل فکر میکردم زیادی حساس شدم چون همه فامیلشون همینن بعد میدونی چی شد یکی از دختر خاله ه ...

خب ببین این مثال های بد بخدا قسم تو هر قشری و هر آدمی با هر رفتاری هست.

پس. نمیشه نتیجه گرفت این اتفاقات فقط برای یک رفتار خاص یا ی سری آدم های خاص هست

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

بقول هلاکویی دقیقا حرف شما رو میزنهمیگه راه درست رو میرم کسی که خوشش نمیاد نیاد دیگه

میدونید مشکل اصلی که گریبان گیر جامعه ی امروز شده اینه نمیتونیم به پذیرش ِ تکثر عقاید برسیم

همه دنبال اثبات حقانیت و پافشاری و تحمیل عقاید خودشون هستن . و این موضوع گاهی به مقابله به مثل و برخوردهای تنش زا کشیده شده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه جالبه برامرتبه 1 امسال تجربی پوشش کاملا ازاد دارهکلی نابغه دیگه تو ایران داریم که پوشش ازاد و اعت ...

مغزش در این حده

همه به نظرشون خراب و پوسیدن بجز خودشون

هرکی مخالفشون باشه خرابه

نمیتونن تنوع انسان ها رو درک کنند

مشکل اینه که اصلا قوه استدلال ندارید.اگر تمام کاربران اینجا و و آدم های بیرون اینجا هم افراد مذهبی ب ...

مشکل شما اینکه زیاد ادعای دانستن میکنید
اولا که من مثل شما بی شخصیت نیستم و به دین توهین نکردم
گفتم افراد مذهبی!

ثانیا این همه ادم خیر و تحصیل کرده و نابغه داریم توی جامعه که اعتقادات مورد پذیرش شما رو ندارن و پوششون ازاده
اونا لجن و هرز هستن .
شما که کوهی از خودشیفتگی و تکبرید قدیسه

مشکل اینه که اصلا قوه استدلال ندارید.اگر تمام کاربران اینجا و و آدم های بیرون اینجا هم افراد مذهبی ب ...

آقای محترم کاری به بقیه کامنتاتون ندارم

ولی شما تو اون کامنت بدون اینکه بدونید طرف مقابلتون چه خصوصیاتی داره ، صرفا از روی یه کامنت لجن خطابش کردید ، هرز وناپاک! درسته؟

کامنت های منو بخونید متوجه میشید منم ادمی هستم به قواعد دین معتقدم

ولی احساس نمیکنید کامنتتون زیادی روی و خیلی توهین آمیز بود؟

عزیزم منم اوایل فکر میکردم زیادی حساس شدم چون همه فامیلشون همینن بعد میدونی چی شد یکی از دختر خاله ه ...

دو تا دیگه از دختر خاله هاش طلاق گرفتن الان که راحت تر شدن سومی هم تو راهه..حد و مرز خوبه ما تو کل فامیلای نزدیکمون حتی یه دونه طلاق هم نداریم هیچ دست دادن و راحتی هم در کار نیست نمیخوام تعمیم بدم به همه اما حد و مرز خوبه..محرم و نامحرم خوبه.. حجاب بهتر از بی حجابیه اینا رو تجربه بهم نشون داده...ذات خیلی مهمه اما اجتماع هم خیلی تاثیر میذاره..