2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیس بک زدی به اون یکی تاپیک ؟ 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب اگه قبل از ازدواجم اینشکلی بوده که دیگه شما دیدی از اول وقتی برلت مهمه باکسی که این چیزا براش مهم نیس نباید لزدواج میکزدی اگه رو منظورنباشه مشکلی نیس اگه روی هیزیه باهاش برخورد کن

ببین خودتو گول نزن اگر شوهرت هیزه و چیزی ازش دیدی خب حق داری ناراحت بشی ولی اگر میدونی بی منظور هست ...

اصلا ربطي به منظور و بي منظور نيست

دست دادن به نامحرم درست نيست. حالا چه با منظور چه بي منظور

اصلا ربطي به منظور و بي منظور نيست دست دادن به نامحرم درست نيست. حالا چه با منظور چه بي منظور

همه مذهبی نیستن و به محرم و نامحرم اعتقادی ندارن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اصلا ربطي به منظور و بي منظور نيست دست دادن به نامحرم درست نيست. حالا چه با منظور چه بي منظور

یکیه براش مهمه یکیه براش مهم نیس اگه یکی براش مهمه خب کسی همفکر خودش ازدواج کنه مجبور نیس باهرکی دید اردواج کنه بخاد بزور تغییرش بده من هم خودم هم همسرم برام مهم نیس

برای کسی که اعتقادات مذهبی نداره اینچیزا مساله نیست .محرم و نامحرم معنی برامون نمیده

.ماها حریم داریم نه مسائل شرعی و دینی