2777
2789
حق داریندست دادن از نظر شرعی فقط با محارم درسته

یکی از دخترعموهاش که اصلا دیگه شورشو درآورده عید یه جایی با هم بودیم دیدم تو اتاق داشت کرم ضدآفتاب میزد به صورت شوهرم

یعنی کل عید حالم بد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کسی که اعتقادات مذهبی نداره اینچیزا مساله نیست .محرم و نامحرم معنی برامون نمیده .ماها حریم دار ...

حريم و حرم و محرم همش از يه ريشست.

و مهم حرف خداست.

تهش ضررش واسه ادمه بي توجهي به اين مسائل

یکی از دخترعموهاش که اصلا دیگه شورشو درآورده عید یه جایی با هم بودیم دیدم تو اتاق داشت کرم ضدآفتاب م ...

حق داری

واقعا بعضیا حد و مرز رو کاملا کنار گذاشتن

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

ببین خودتو گول نزن اگر شوهرت هیزه و چیزی ازش دیدی خب حق داری ناراحت بشی ولی اگر میدونی بی منظور هست ...

به جز این مورد چیز دیگه ای ندیدم البته تو بازار که همش سرش این ور اونور میچرخه

چه بی منظور باشه چه با منظور، وقتی شوهرت میبینه حساس هستی نباید اینجوری کنه

نباید باعث رنجش شما شه

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲

الان میان میگن حساس شدی بیخیال

ولی بهتره اینجا مشورت نگیری

هرکسی حساسیت خودشو دااره

اصلا تواین موضوع منظور داشتن طرف به کنار ، رنجش شما باید خیلی مهمتر باشه ، ارامش شما باید مهم باشه

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲

مهم حرف خداست. تهش هم ضررش واسه ادم ميمونه. ادما كه خودشون مذهبو نساختن. حرف خدا رو منتقل ميكنن.

دوست عزیز شما میتونی به یک مسیحی بگی چرا قرآن نمیخونی چرا محرم عزاداری نمیکنی ؟ خیر ! پس به کسی هم که اعتقادی به محرم و نامحرم نداره نمیتونی گیر بدی چرا دست میدی با نامحرم چون اصلا محرم و نامحرم براش معنی نداره .

بستگی به اعتقادات خودتون داره اگه قبل ازدواج هم ایشون اینجوری بوده و آدم مذهبی نیست نمیتونی گیر بدی ما هم با مردای فامیل دست میدیم چون به محرم و نامحرم اعتقادی نداریم به غریبه و آشنا معتقدیم .

خب بهش بگو راحت . غریبه که نیستین .

به خودش که زیاد میگم ولی تاثیر نداره به نظرت غیرمستقیم به فامیلاش نرسونم که راحت نیستم با این رفتارا...آخه دقت کردم همیشه اونا زودتر دست دراز میکنن

خب میدونی اینا همه باید قبل ازدواج بررسی بشه دیگه .

مثلا من خودم با دوستای شوهرم دست میدم و شوهرم با زناشون و اینو جز احترام میبینیم نه چیز دیگه .

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂