2777
2789
میدونید مشکل اصلی که گریبان گیر جامعه ی امروز شده اینه نمیتونیم به پذیرش ِ تکثر عقاید برسیم همه دنبا ...

دقیقا همینجور شده

برای همین مردم چند دسته شدند

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

ادمای نماز خونو مسخره نمیکنن؟مطمئنی؟کاری به خانواده وفامیل شما ندارمولی توجامعه دیدم ، تو فضای مجازی ...

واییی دقیقا

چقدر زورم میاد وقتی این قشر میگن شما تو کار ما دخالت میکنید

اما قطعا هر قشری خوب و بد داره ادم خوب خوبه جدا از عقایدش

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی دقیقاچقدر زورم میاد وقتی این قشر میگن شما تو کار ما دخالت میکنید اما قطعا هر قشری خوب و بد دار ...

شما این تاپیک رو از اول بخون
ببین کی تو کار کی دخالت کرده
کی شروع کرده به توهین

ادمای نماز خونو مسخره نمیکنن؟مطمئنی؟کاری به خانواده وفامیل شما ندارمولی توجامعه دیدم ، تو فضای مجازی ...

باید دید کی شروع کرده

من خیلی تو جامعه دیدم افراد چادری و بی حجاب باهم میگردن

من خودم اطرافم هر دو قشر هست

ولی کی اول توهین رو شروع کرد؟

بگو اینا به کناردوست داری کاری که باعث ناراحتیت میشه رو هزار بار تکرار کنم و بعدش بهت برچسب حساس بود ...

خیلی دلنشین صحبت میکنین حتما بیشتر باهاش حرف میزنم ممنون

باید دید کی شروع کرده من خیلی تو جامعه دیدم افراد چادری و بی حجاب باهم میگردن من خودم اطرافم هر دو ق ...

اره ،هر دوقشر ممکنه بهم توهین کنن تو کامنت بعدیم گفتم .

توجامعه ممکنه هرکی شروع کنه

ولی تو فضای مجازی مثل اینستا مثلا یه پست مذهبی میذارن مردم ، غیر مذهبیا بدون دلیل اومذن فحش دادن یا برعکسش

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

فقط قبلش حواست باشه خسته و گرسنه و عصبی نباشه

خیلی ریلکس صحبت کنید

امیدوارم به نتایج خوبی برسی عزیزم 🧡

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اره ،هر دوقشر ممکنه بهم توهین کنن تو کامنت بعدیم گفتم .توجامعه ممکنه هرکی شروع کنهولی تو فضای مجازی ...

هردوش بده

ولی به نظر من خیلی از توهین ها بخاطر اجباریه که ادم های مذهبی میارن و باعث میشه اون قشر هم رد بدن

ولی بازم تایید نمیکنم

بهش بگو اصلا من حساس

تو چرا باعث ناراحتی من میشی

من از تو انتظار بیشتری از ادم های دیگه دارم

شما این تاپیک رو از اول بخونببین کی تو کار کی دخالت کردهکی شروع کرده به توهین

حرف من کاملا کلیه

من اصلا دلم نمیخواد آدما رو دسته بندی کنم

ولی این چیزیه که کاملا تو جامعه مشهوده

ادمی که انسانیت داره به من چه کدوم قشره ولی از این حرف آدمای مخالف بدم میاد چون تهمت میزنن ، چقدر از ابن حرفا زیاده که چادرها خرابن و...؟چقدر؟مذهبیا حداقل اگه اشتباه کنن یه مذهبی واقعی کارشونو اصلاح میکنه

تو برو تو اینستا ببین تو مدارس ببین تو جامعه ببین چقد توهین میشه

ضمن اینکه مذهبی که خود به اعتقاد رسیده باشه با مذهبی تقلیدی متفاوته

تو این تاپیکم یکی اومده گفته دست نده یکی دیگه گفته وقتی اعتقاد نداره براش مهم نیست بعد چندتا دیگه با هم بحثشون شده من در جواب یه خانومی حرفشونو تایید کردم همین

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

واییی دقیقاچقدر زورم میاد وقتی این قشر میگن شما تو کار ما دخالت میکنید اما قطعا هر قشری خوب و بد دار ...

اره موافقم نباید اشتباه یه نفر رو نوشت پای همه

آقای محترم کاری به بقیه کامنتاتون ندارمولی شما تو اون کامنت بدون اینکه بدونید طرف مقابلتون چه خصوصیا ...

من به هیچ فرد بخصوصی توهین نکردم.

منظور از مثال لجن و آب هم تمثیلی یه سیاق طرفی بود که ربپلای کردم نه اینکه به شخصی بگم لجن!

حرف من کاملا کلیهمن اصلا دلم نمیخواد آدما رو دسته بندی کنمولی این چیزیه که کاملا تو جامعه مشهودهادمی ...

حرفتون درسته و قبولش دارم
اما اگر واقعا بخواید صادق باشید این جنگ روانی رو کی شروع کرده؟
این جدایی و دسته بندی شدن از کجا شروع شده؟
کی اغازش کرده؟

و تمام این جواب ها بر میگرده به مذهبی ها
وقتی با جمله ای به نام امر به معروف و نهی از منکر سالیان سال غیرمذهبی ها رو اذیت کردن
وقتی با گشت ارشاد و این داستان ها سالیان سال بی حجاب هارو ازار دادن
وقتی تو مجازی تو همین تاپیک بدون هیچ علتی طرف میاد میگه همتون لجن و هرز هستید

بعد الان شما ناراحتید که چرا یکی گفته بین چادریا خراب هم هست؟! خنده داره!!!!!!

دیگه مردم در مقابل مذهبی و چادری گارد شدیدی دارن چون سالیان سال با این رفتارها مواجهه شدن