2777
2789
شما این تاپیک رو از اول بخونببین کی تو کار کی دخالت کردهکی شروع کرده به توهین

یه مذهبی واقعی اگه یه غیرمذهبی باانسانیت ببینه میگه خداروشکر ، دنبال این نیس بگه شما از ما بدترید

ولی وقتی اینهمه تهمت میزنن چی بگیم؟چیکار کنیم؟بگیم مرسی؟وقتی این دسته بندیاشون برعکس ممکنه بشه دفاع نکنیم؟

چقدر مذهبیا حتی اگه نصیحت ساده بکنن و اجباریه نکنن بعدش میگن هر عملی به جای خودش؟یا ما خودمون پاک نیستیم؟ولی چقدر آدمایی زیادن که تا عقاید خودتو بگی بهت فحش ناموسی میدن؟میتونم عکس بفرستم و نشون بدم...

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

یه مذهبی واقعی اگه یه غیرمذهبی باانسانیت ببینه میگه خداروشکر ، دنبال این نیس بگه شما از ما بدتریدولی ...

ما چیزی به نام مذهبی واقعی یا غیرواقعی نداریم
الان شما خودتون دارید دسته بندی میکنید
دارید میگید مذهبی که واقعی باشه خوب و قدیسه هست ولی اونی که خطا داره حتما تقلید میکنه از مذهب !!!!

و نکته دوم اتفاقا همیشه دفاع کننده ماییم و کسی که شروع میکنه شما.
اگر کسی بهتون فحش داده و بهتون توهین کرده علتش از هم نوع های خودتون هست که سالیان سال موجب ازار قشر ما شدن
همین تاپیک کی اغاز کننده بود و کی دفاع کننده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفتون درسته و قبولش دارماما اگر واقعا بخواید صادق باشید این جنگ روانی رو کی شروع کرده؟این جدایی و د ...

عزیزم واقعا اینطور نیست اکثر مذهبی ها خیلی رعایت میکنن کلا نمیشه نظر عمومی داد ولی شاید هر کس از زاویه دید خودش میبینه چند وقت پیش تو پارک بودیم به یه خانمی تذکر ساده دادم که سگش اذیت میکنه چون واقعا اذیت میکرد و بچه م ترسیده بود ازش..به خدا یه قشقرقی به پا کرد از انسان بودن خودم شرم کردم انواع حرفهای زشت نثارم کرد ولی مذهبی ها حداقل تو حرف زدن رعایت میکنن

حرفتون درسته و قبولش دارماما اگر واقعا بخواید صادق باشید این جنگ روانی رو کی شروع کرده؟این جدایی و د ...

قبلا درسته ولی دوره زمونه دیگه عوض شده

دیگه تو چادر هیچی خدارم قبول داشته باشی یکی هس بیاد بهت فحش ناموسی بده و هر کار دلش خواست باهات بکنه

قرآن رو قبول داشته باشی بهت میگن عه عقل مسلمون!مدرک براشون بیاری بدتر

من خودم نه چادر میزنم نه محجبم نه خیلی مقیدم

من اصلا دنبال این نیستم به غیرمذهبی انگ بزنم،اصلااا،چرا چون این کار تو دین ما گناهه اصلا

بخدا غیرمذهبی خوب زیاد دیدم

اما الان تهمتا تمسخرا زیادن چی کار کنیم؟

مشکل من با تقلیده با مذهبیای قدیم موافق نیستم با غیرمذهبی الانم موافق نیستم

تو این تاپیکم من فقط حرف یه خانومیو تایید کردم

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

عزیزم واقعا اینطور نیست اکثر مذهبی ها خیلی رعایت میکنن کلا نمیشه نظر عمومی داد ولی شاید هر کس از زاو ...

شما اولش میاید میگید نباید دسته بندی کرد و نظر عمومی داد
بعد اخر کلامتون میگید لاقل مذهبیا رعایت میکنن
خب الان که شما خودت حرف خودت رو نقض کردی!
من خودم معتقدم این خصوصیات اخلاقی رو نمیشه بست پای اعتقادات و یه چیز مختص به شخصیت و اخلاقیات خود فرده

ولی وقتی مذهبیا میان به ماها توهین میکنن و سالیان سال کردن . قطعا سکوت نمیشه کرد و حتما جواب میدیم خب..

قبلا درسته ولی دوره زمونه دیگه عوض شدهدیگه تو چادر هیچی خدارم قبول داشته باشی یکی هس بیاد بهت فحش نا ...

کاریش نمیشه کرد
این چند دستگی ایجاد شده و مردم در مقابل هم گارد دارن و روز به روز بدتر هم میشه
اما بازم ذکر میکنم که شروع کنندش خود مذهبی ها بودن . پس ناراحت بودنشون از این قضیه قابل توجیه نیست .

عزیزم شما از اول راه رو اشتباه رفتید بدون شناخت ازدواج کردید و اصلا راجب حساسیت های خودتون حرفی نزدید ! شما وارد خانواده ای شدید که دست دادن با جنس مخالف در اون جزو آداب معاشرت محسوب میشه در حالی که خودتون از خانواده ای هستید که حتی سر اینکه دختر خاله شوهرتون ایشون رو با اسم کوچیک خطاب میکنه حساس میشید ! باید از اول با چشم باز انتخاب میکردید راجب فرهنگ این آقا و خانواده شون پرس و جو میکردید وقتی میدیدید عقاید شما و ایشون سازگاری نداره نباید تن به این ازدواج میدادید الان که تازه یاد عقاید خودتون افتادید شما نه نمی تونید ایشون رو تغییر بدید نه من میتونم بهتون حق بدم در این زمینه ! مثل این میمونه که با یک مسیحی ازدواج کنید و بعد ازدواج بهش اعتراض کنید چرا الان که محرمه عزاداری نمیکنی ؟ درک تفاوت های فرهنگی خیلی مهمه خود شما میگید چرا ذره ای ایمان نمونده چرا زنا بی حجاب شدن ولی بحث اینه که همه پیرو عقاید شما نیستند همینجا چون من گفتم در خانواده من دست دادن چیز عادی هست خانومی به من طعنه میزنه که آخرالزمان شده و شما داری گناه میکنی و با افتخار ازش حرف میزنی ولی دست دادن من با جنس مخالف فقط جزو آداب معاشرت خانوادگی من هست افتخاری هم برای من نداره صرفا دارم از عقاید خودم و آداب معاشرتی خانواده خودم عمل میکنم و این از نظر من گناه نیست چرا ؟ چون عقاید من اینه کاش بتونیم در مقابل این تفاوت های فرهنگی انقدر گارد نگیریم .

ما چیزی به نام مذهبی واقعی یا غیرواقعی نداریمالان شما خودتون دارید دسته بندی میکنیددارید میگید مذهبی ...

خب دسته بندی که من میکنم فرضیه یعنی ادما رو دسته بندی نمیکنم آدمایی که ببینم رو

بلکه میگم خدا قضاوت میکنه

بعدم من مذهبی نیستم ظاهرا که بگید هم نوعام

همه یکی نیستن

الان با گذشته فرق کرده

مذهبی واقعی و غیرواقعیم که دیگه بالا گفتم

خب دسته بندی که من میکنم فرضیه یعنی ادما رو دسته بندی نمیکنم آدمایی که ببینم روبلکه میگم خدا قضاوت م ...

بحث من اینجاست که هر ادمی ممکنه خطا بکنه حتی مذهبی ها
اما تا یه مذهبی خطا کنه شماها برمیگردید میگید این مذهبی واقعی نبوده و مذهبی واقعی اینطور نیست
منظور اینکه قدیسه سازی میکنید از یک شخص مذهبی.(یعنی لزوما ادم خوبی هستش)

و منم ذکر کردم که چیزی به نام مذهبی واقعی و غیرواقعی نداریم
مذهبی مذهبیه.

کاریش نمیشه کرداین چند دستگی ایجاد شده و مردم در مقابل هم گارد دارن و روز به روز بدتر هم میشهاما باز ...

جور بقیه رو ما بکشیم؟خیلی منطقیه...

الان برعکس شده دیگه

دخالت هم دیگه خیلی کم شده

تو همین تاپیک یکی گفت محرم نامحرم عقاید خودشو گفت تبادل نظر ازاده نه؟اونی که میگه اعتقاد ندارمم پس با این منطق حرف نزنه تو تاپیکم اون خانومی که گفت ایشون به محرم نامحرم اعتقاد ندارن پس هیچی همین دیگه تموم شد رفت...لجن و..من ندیدم ولی اگه کسی گفته کارش اشتباهه

بحث من اینجاست که هر ادمی ممکنه خطا بکنه حتی مذهبی هااما تا یه مذهبی خطا کنه شماها برمیگردید میگید ا ...

چرا نداریم؟

مذهبی واقعی یعنی کسی که تمام و کمال مذهبیه

و از دینش پیروی میکنه که نداریم همچین کسی

ولی نزدیک باشه بهش داریم

حالا کسی این جمله اسلام به ذات خود ندارد عیبی رو قبول نداره این جداس بحثش

شما اولش میاید میگید نباید دسته بندی کرد و نظر عمومی دادبعد اخر کلامتون میگید لاقل مذهبیا رعایت میکن ...

من در کل گفتم نمیشه قضاوت کلی کرد چون قاضی اصلی خداست ولی از زاویه دید خودم میبینم که اکثر مذهبی ها لااقل زبونشون رو کنترل میکنن فحش نمیدن حالا شاید یکی فحش بده ولی پیش خدا خیلی از امثال من پرونده ش پاک تر باشه و عزیزتر باشه پس قضاوت نهایی نمیکنم ولی سرشت من میگه که دین خوبه مذهب خوبه حجاب خوبه شایدم من اشتباه کنم..کلا حکومت با ایدئولوژی انزواگرایانه ش که باعث داغون شدن اقتصاد شده مردم رو از دین بیزار کرده..ولی به نظرم در نهایت باید برگردیم به سرشتمون دنیا هم داره به این نتیجه میرسه

بحث من اینجاست که هر ادمی ممکنه خطا بکنه حتی مذهبی هااما تا یه مذهبی خطا کنه شماها برمیگردید میگید ا ...

میدونی چرا میگیم مذهبی واقعی نبوده؟

چون کسی که دین داره طبق قواعد دین جلو میره طبق چیزی که خدا گفته ، و خدا هیچ توهینی رو حلال نکرده

هیچوقت مذهبی واقعی از خدا جلوتر نمیزنه

قضاوت نمیکنه توهین نمیکنه

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

جور بقیه رو ما بکشیم؟خیلی منطقیه...الان برعکس شده دیگهدخالت هم دیگه خیلی کم شدهتو همین تاپیک یکی گفت ...

زمانی که 99 درصد یه قشر یک خصوصیت رفتاری رو دنبال میکنن بله
اون 1 درصد هم به پای اون 99 درصد میسوزن
اتفاقا هنوز دخالت به میزان خیلی زیادی توی جامعه رواج داره

ضمن اینکه تو این تاپیک اون کاربر 13 که پروفایل یه دختر داره گفت همتون لجن و هرز هستید
اون کاربر مرد هم دوباره توهین کرد

شما اولش میاید میگید نباید دسته بندی کرد و نظر عمومی دادبعد اخر کلامتون میگید لاقل مذهبیا رعایت میکن ...

حرف من اکثریت اقلیتیه

و با مذهبی واقعی و غیر واقعی توجیحش میکنم

کسی که ببینم فارغ از عقایدش انسانیتو رعایت کنه بمن چه

اون پایینی ها هم قبلا جواب دادم