2777
عزیزم شما از اول راه رو اشتباه رفتید بدون شناخت ازدواج کردید و اصلا راجب حساسیت های خودتون حرفی نزدی ...

حرفهاتون درسته گفتم شاید کسی تجربه ای داشته باشه در این زمینه و بتونه بهم کمک کنه

زمانی که 99 درصد یه قشر یک خصوصیت رفتاری رو دنبال میکنن بله اون 1 درصد هم به پای اون 99 درصد میسوزنا ...

99 درصد، درصد گیری از کدوم رفرنسه به قول یه خانومی همینجا؟راست میگه ادم باید همیشه مدرک بیاره

میدونم تقریبی گفتید

ولی قبلا گفتم چخبره تو جامعه

اصلا منطقی نیست تر و خشک پای هم سوختن

اوکی هر کی گفته کارش اشتباهه

بیخیال من یچیزی میگم شما هم یچیز هی بحثمون ادامه داره

شما و من شاید تو بعضی چیزا هم با هم هم نظر بودیم

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ما چیزی به نام مذهبی واقعی یا غیرواقعی نداریمالان شما خودتون دارید دسته بندی میکنیددارید میگید مذهبی ...

فقط اضافه کنم ما چیه؟

شما چیه؟

همیشه چیه تو نظرات قبلتون؟

همه یکی هستن؟

مهم نیست من در نظر میگیرم با توجه به حرفای قبلتون که شما هم حرفتون اکثریت اقلیته

درکل بی خیال همه چی

منو ببینی اصلا مذهبی نیستم ظاهرا

نبودم،شدم که هنوز تو ظاهرم مشخص نیست

ما که تو هر قشری بودیم ازش طرد شدیم زمانی که مذهبی نبودیم اونا به ما گیر میدادن الانم برعکس🙂

شما رو کار ندارم

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

متوجهم چی میگینه اصلا به چشم لجن نمیبینم شما رو ، ادمی هستید که اعتقاداتون فرق داره ، مدل زندگیتون ف ...

عزیرم منظورم به شما نبود . کاربر rismangar لجن و هرزه رو بکار برد. اگه کامنتهای ایشون رو توی همین تاپیک بخونید متوجه دلیل گارد من و امثال من نسبت به مذهبیون میشید. کاش همه مذهبیا مثل شما صحبت میکردند انا متاسفانه اکثرشون در جامعه هم ادبیات و طرز فکر اون کاربر رو دارند.

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

عزیرم منظورم به شما نبود . کاربر rismangar لجن و هرزه رو بکار برد. اگه کامنتهای ایشون رو توی همین ...

اره متوجه شدم خوندم کامنتشو و بهش گفتم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

بببخشید اینو میگم ولی فقط مذهبیون هستن که سرشون توی زندگی بقیه هست یه مثالی هست میگه شما توی یه جمع ...

عزیزم انصاف نیست با یکی دو نفر بخوای همه رو قضاوت کنی چون خانواده پدری شما اینجوری بودن دلیل نمیشه همه اینجوری باشن دخالت کردن هم جوری نیست که بگی فقط مخصوص مذهبیاست یا مخصوص پولدار هاست....

دخالت کزدن یه ویژگی اخلاقی بده که هر آدمی جدای از دین و مذهب و شغلش میتونه داشته باشه......

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من توی این زمینه کلی مطالعه کردمبرای اثبات حرف شما هیچ رفرنس علمی معتبری نیستاعتقاداتتون محترم اما ب ...

والا من تحمیل نکردم

بیکارم نیستم بیام اینجا دروغ بگم

ازنظر روانشناسی مقاله زیاد دیدم و خوندم....

اتفاقا یکی از مقاله ها نویسنده ش اصلا مذهبی نبود

از طریق روان شناختی مرد داشت اثبات میکرد....

شما میخواید هی اثبات کنید من دروغ میگم.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میشه بفرستید منم ببینم؟چون همه اطرافیانم دکترن در موردش نشنیدم

عزیزم من همین الان منابع در اختیارم نیست که براتون بفرستم ولی اگه علاقه دارید بیشتر بدونید میتونید از سایتها معتبر یه سرچ کوچیک داشته باشید ❤️

نیازی به ذخیره نیست شما وقتی انقدر مطمئن ادرس میدین یعنی به راحتی سرچ میکنید و تو مجلات معتبر اکانت ...

والا من انقد مطمئن آدرس ندادم....

فقط گفتم از نظر پزشکی و روانشناسی اثبات شده

شما نمیخوای قبول کنی قبول نکن....

اگه واقعا سرچ کردن و پرسیدن از هوش مصنوعی انقد راحته چرا خودتون نمیپرسید؟....

به قول خودتون دوم

شما بی احترامی نکردی؟.....

میتونی بری پست اولت رو ببینی....

خندیدن به حرفه یه آدم و اینکه بیای بگی از حرفت عکس گرفتم بزارم توییتر ینی چی؟....

منم حرفای شما رو عکس بگیرم بزارم اینستا بخندم خوبه؟... اینا بی احترامی نیست چیه پس؟.....

سوم همینه دیگه ادب ندارید.....

ادعا تونم میشه.....

عزیزم انصاف نیست با یکی دو نفر بخوای همه رو قضاوت کنی چون خانواده پدری شما اینجوری بودن دلیل نمیشه ه ...

یکی دو نفر نبوده . به یکی از دوستان هم گفتم خانواده پدری رو به عنوان نمونه کوچکی از جامعه مثال زدم. توی همین تاپیک کامنتهای rismangar رو بخونید ایشون نمونه خیلی کوچکی از افرادی با همچین عقایدی هست. کامنتاشون رو بخونید لحن و ادبیات و خود برتربینمشون رو ببینید اکثر هم فکرانشون همین ادبیات و لحن رو دارن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

والا من انقد مطمئن آدرس ندادم.... فقط گفتم از نظر پزشکی و روانشناسی اثبات شده شما نمیخوای قبول کنی ق ...

اصولا افراد پوچ و توخالی ، تو بحث های منطقی هوچی بازی در میارن .

اون ماجرا که نه تنها اثبات نشده اصلا تحقیقی هم در موردش نشده ، بس که مسخره اس . ولی این موضوعی که بالا گفتم ثابت شده 🙂

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یکی دو نفر نبوده . به یکی از دوستان هم گفتم خانواده پدری رو به عنوان نمونه کوچکی از جامعه مثال زدم. ...

عزیزم نمیگم نیستن....

گفتم این دخالت کردن مربوط به صنف خاص نیست

من مذهبی دور و برم زیاد دارم خانواده پدرم خانواده مادرم

خانواده همسرم. دوستام. دوستای مادرم......

هیچکدوم خداروشکر اینجور نیستن....

تو خیابون هم ندیدم مذهبی که اینجور باشه تابحال بهش برخورد نکردم....