2777
2789
ادمای نماز خونو مسخره نمیکنن؟مطمئنی؟کاری به خانواده وفامیل شما ندارمولی توجامعه دیدم ، تو فضای مجازی ...

آخ گفتی...والا جوری شده که کسی که یه ذره اعتقاد براش مونده از ترس حرف مردم نمیتونه ابرازش کنه

احساس من که میگه هیچ مردی نمیتونه به زن نامحرم بدون حس باشه حالا هر چقدر هم بگن نه مثل خواهرمون میمو ...

خیلی عالی

همینو به همسرت منتقل کن و بگو احساس ناامنی داری . ناراحتی . باعث خشمت میشه و چنین رفتاری ازش رو نمیپسندی و اگر باعث ناراحتیت بشه در مورد ادامه ی زندگیتون تجدید نظر میکنی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعای بد نکنم بر بدان که مسکینان به دست خوی بد خویشتن گرفتارند!

🤣🤣🤣

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

نه نمیکنن.هر چی دیدم نماز خون بقیه رو مسخره کرده. فامیل خودم یه مثال بود از کل جامعه مذهبیون همکار ه ...

من هر دوقشر دیدم و دروغ نمیگم ،چنددسته شدند مردم

ولی شما عجیبه یکطرفه میری

توفضای مجازی که به شدت فحش میدن به مذهبیا حتی تو همین محرم دیدیم چقدر مسخره کردن فحش دادن ،

و اون همکار مذهبیتون حرفش اشتباه بوده اینوگفته ،حرفشو تائید نمیکنم چون ایست قلبی به هر دلیلی میتونه اتفاق بیفته و حتی برای خود اون همکار مذهبیتون هم پیش بیاد

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

بقیه رو نه! اما برای توصیف کسی که مبنای عملکردش پیروی از هوای نفس و شهوات حیوانیه، و به حداقل هایی ک ...

ببینید، هیچکس در جایگاهی نیست که بتونه انسان دیگه ای که مثل خودش رفتار نمیکنه و اعتقاد متفاوتی داره رو بهش برچسب بزنه.

ولی متاسفانه مذهبی های افراطی (مثل شما) این رو متوجه نمیشن و با انجام دادن این کار بقیه آدم هارو هم از مذهب و اعتقادات زده میکنن و باعث ایجاد خشم میشن.

احساس من که میگه هیچ مردی نمیتونه به زن نامحرم بدون حس باشه حالا هر چقدر هم بگن نه مثل خواهرمون میمو ...

انسان غریزه شو میتونه کنترل کنه حیوان نیست

حیوان ها هستن که عقل نداره و فقط غریزه دارن

میدونستی حیوانات زن ندارن

به هرکی برسن باهاش جفت گیری میکنن

میدونستی زرافه ها با هم جنس خودشون جفت گیری میکنن؟

میدونستی لاکپشت ها نوبتی باهم دعوا میکنن که با یک ماده جفت گیری کنن یا همزمان؟

انسان عقل داره حیوان نیست

این فرق انسان و حیواناته

خدا به انسان عقل و شعور داده

غیر این با حیوان فرقی نداره

و خدا معجزه میکند !🌱💛

اگه مورد دیگه ای نیست و فقط همینه به نظرم که مشکلی نداره. تو بعضی از خانواده ها روال اینه. دست ندادن نشونه ی بی ادبیه.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

واااای هفته پیش دخترمو برده بودم آزمون. یه خانمی به دخترش گفت قبل امتحان بسم الله بگو. یه خانم دیگه ...

😂😂😂وای

چرا همش تواین مسائل بحث میشه؟

واقعا مردم چرا چنددسته شدن

حدی اگر توکار وتربیت اون خانومی که گفت بسم الله برای چیه دخالت میکرد، ممکن بود به خاک وخون کشیده شه اونجا😂

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

آخ گفتی...والا جوری شده که کسی که یه ذره اعتقاد براش مونده از ترس حرف مردم نمیتونه ابرازش کنه

قراره برم یه مهمونی

فقط دارم فکر میکنم چجوری نماز بخونم چپ چپ نگام نکنن🤣🤣🤣

خیلی جاها از ترس اینکه بد باهام حرف نزنن سکوت کردم

من هر دوقشر دیدم و دروغ نمیگم ،چنددسته شدند مردمولی شما عجیبه یکطرفه میریتوفضای مجازی که به شدت فحش ...

به هر حال من اطرافم چه فامیل چه دوست چه همکار چه جامعه اونجوری دیدم فقط.

ولی اصلا قبول هر دو طرف همو مسخره میکنن از اون بی دین و هرزه و لجن (به قول کاربر ریسمانگر توی همین تاپیک) که توقفی نیس به هرحال امثال ما هرزه و لجنیم دیگه هر کاری ازمون برمیاد. اون مذهبی خدا و پیغمبر شناس و منتظر امام زمان چرا همچین رفتاری میکنه؟!؟!؟!؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب پس وقتی ذهنیتت اینطوری که مرد ببخشید ی آ ل ت متحرکه و عقل و شعور و قدرت اختیار خودشو داشتن نداره ...

نه عزیزم ببخشید که منظورمو بد رسوندم میگم همشون ذاتن این حس رو خدا تو وجودشون قرار داده ولی باید کنترلش کنن این همه قرآن و احادیث مطمئن باش دروغ نیست خدا حجاب رو تو قرآن گفته ولی وضع جامعه رو ببین و خیلی مسائل دیگه

ببینید، هیچکس در جایگاهی نیست که بتونه انسان دیگه ای که مثل خودش رفتار نمیکنه و اعتقاد متفاوتی داره ...

اگر هیچ ملاک مشترکی برای سنجیدن وجود نداشت و در هر موردی جای مناقشه و مخالف وجود داشت که اصلا اجتماعی بنا نمی شد!

یک سری چیزها هست که همه می فهمند! حتی کسانی که رعایتش نمی کنند!

منتهی انسان یک موجود توجیه گره! در برابر لذت جویی هایِ پوچی ش حتی، اگر بخواهند محدودش کنند و در برابر عملکردش متعهدش کنند واکنش نشون می ده! و پس می زنه!

یک آدم شکمبارهٔ عاقل حتما می دونه پرخوری براش ضرر داره اما اگر بخواهند اونقدر که دلش می خواد غذا بهش ندهند صداش بلند می شه!

حکایت اجتماع امروز ما هم همینه. هر آدم عاقلی می فهمه تو جامعه قاعده و محدودیت باید باشه. هر کس هر کاری دوست نداره نمی تونه انجام بده اما اونهایی که هرج و مرج و بی بند و باری براشون از اون لذت جویی های پوچ داشته و بهش عادت کردند در برابرش مقاومت می کنند!