2777
2789
فرهنگ خانوادگی شون اینطوریه و وقتی همشون راحت دست میدن بهم پس منظور دار نیست اگر اذیت میشی، دیگه خود ...

اخه یک چیز عادیه

حساسیت نشون دادن خیلی مسخره اس میخندن بهت

تازه صد ساله سیاه شوهرش نمیتونه ترک کنه

بره مهمونی فک کن طرف دستشو بیاره جلو دست نده؟😑😂

دیگه عادت شده برای همه شون و چیز عادیه

و خدا معجزه میکند !🌱💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه یک چیز عادیهحساسیت نشون دادن خیلی مسخره اس میخندن بهتتازه صد ساله سیاه شوهرش نمیتونه ترک کنهبره ...

دقیقا چون اسی تو فرهنگ شون این مورد و نداشتن و براش سخته درکش

ولی خب وقتی کل فک و فامیل اینطوری زن و مرد دست میدن موقع سلام، پس منظور بدی پشتش نیست که آزار دهنده باشه

مثلا ماهم این رسم و نداریم ک مرد و زن ها دست بدن بهم

ولی خیلی جاها دیدم توی شرکت ها و یا بعضی رسوم خانواده ها، راحت رفتار میکنن و بهم دست میدن

بدون منظور بد

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

شما تو لجن آب پاک بریز، هیچ چیز از لجن بودنش کم نمی شه اما تو آب پاک لجن بریز، به گند کشیده می شه!طب ...

🤣🤣🤣

همتون دقیقا همین هستید . دنبال حفظ خودش با فضولی و دخالت تو زندگی بقیه؟ جمع کنه خودش رو بره یه گوشه تارک دنیا بشه که کسی زندگیشو به گند نکشه . هم خودش رو راحت کنه هم یه دنیا رو از وجود مضرش

دوستان ملاحظه کنید. یک مذهبی خود برتر بین به روایت کامنت :

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بزرگ ترین مشکل شما اینه که بقیه رو لجن میبینید و خودتون رو پاک!که در اغلب مواقع هم این برعکسه بیشتر.

بقیه رو نه!

اما برای توصیف کسی که مبنای عملکردش پیروی از هوای نفس و شهوات حیوانیه، و به حداقل هایی که بدون دین هم فطرت خداجوی انسان هم متوجه می شه و رعایت می کنه پایبند نیست؛

لجن، بیش از حد مهربانانه است!

بببخشید اینو میگم ولی فقط مذهبیون هستن که سرشون توی زندگی بقیه هست یه مثالی هست میگه شما توی یه جمع ...

ادمای نماز خونو مسخره نمیکنن؟مطمئنی؟

کاری به خانواده وفامیل شما ندارم

ولی توجامعه دیدم ، تو فضای مجازی تواینستا بشدت دیدم چقدر مسخره میکنن کسی که معتقده رو ،کسی که هیچگونه کاری به کسی نداره وسرش تولاک خودشه

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

قبل ازدواج باید بررسی می کردی. من خودم اون موقع ها برام مهم بود و مطرحش کردم. الان که اصلا برام مهم نیست.

الان هم زیاد حساس نباش. ببین اون یه عمر دست داده میگی که اول اونا دست دراز می کنن. شاید روش نمیشه بگه خانمم راضی نیست بذار گذر زمان همه چی رو حل میکنه.

در نظر داشته باش دخترعمو قبل تو هم بوده اگه نیتی داشته قبل تو عملی می کرد.حرص نخور

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
ادمای نماز خونو مسخره نمیکنن؟مطمئنی؟کاری به خانواده وفامیل شما ندارمولی توجامعه دیدم ، تو فضای مجازی ...

نه نمیکنن.

هر چی دیدم نماز خون بقیه رو مسخره کرده. فامیل خودم یه مثال بود از کل جامعه مذهبیون

همکار همسرم پارسال توی سن ۴۰ سالگی ایست قلبی کرد. خبر به گوش همکار مذهبی و نماز خون رسید . اولین حرفی که زد چی بود؟ گفت خدا بیمارزتش؟ روحش شاد؟ اخی چه همکار خوبی بود؟

خیر برگشت گفت از بس مشروب میخورد

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

احساس یه زن قویه کاری به مذهب و غیر مذهب نداشته باش اگه حس خطر داری بهش بگو احساس ناامنی دارم و باعث ...

احساس من که میگه هیچ مردی نمیتونه به زن نامحرم بدون حس باشه حالا هر چقدر هم بگن نه مثل خواهرمون میمونه مثل مادرمون میمونه بعد اینا که معذرت میخوام همه جاشونو میندازن بیرون مگه میشه مرد ببینه و دلش نخواد ما کل ماه هفت هشت روز نمیتونیم در خدمتشون باشیم زمین و زمان رو میریزن به هم من که باور نمیکنم حس و حال برادرانه داشته باشن به همه فامیل...خودمو نمیتونم گول بزنم

ادمای نماز خونو مسخره نمیکنن؟مطمئنی؟کاری به خانواده وفامیل شما ندارمولی توجامعه دیدم ، تو فضای مجازی ...

واااای هفته پیش دخترمو برده بودم آزمون. یه خانمی به دخترش گفت قبل امتحان بسم الله بگو. یه خانم دیگه کم مونده بود قورتش بده. بسم الله برای چیه مگه اینجا زیارتگاهه؟

من شاخ درآوردم از این حجم بی ایمانی که تو جامعه رواج پیدا کرده

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
🤣🤣🤣همتون دقیقا همین هستید . دنبال حفظ خودش با فضولی و دخالت تو زندگی بقیه؟ جمع کنه خودش رو بره یه ...

همتون دقیقا همین هستید . دنبال موجه جلوه دادن خودتون با حمله بی سر و ته به گروه مخالف!

دنبال فرار از مسئولیت و تعهد اجتماعی با سوء استفاده از عنوان آزادی!

از نظر شما همه شهروندان شریفی که می خواهند امنیت اخلاقی جامعه برقرار باشه باید از جامعه حذف بشن تا شما بتوانید بدون مانع هر غلطی خواستید بکنید!

همتون دقیقا همین هستید . دنبال موجه جلوه دادن خودتون با حمله بی سر و ته به گروه مخالف! دنبال فرار از ...

در جواب تو فقط باید خندید و رفت 🤣🤣🤣

احساس من که میگه هیچ مردی نمیتونه به زن نامحرم بدون حس باشه حالا هر چقدر هم بگن نه مثل خواهرمون میمو ...

خب پس وقتی ذهنیتت اینطوری که مرد ببخشید ی آ ل ت متحرکه و عقل و شعور و قدرت اختیار خودشو داشتن نداره

معلومه برای دیدن دست دادن برای سلام هم اذیت میشی

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

گلم چندین و چند نفر میشناسم کاملا چادری.. به عمرشون با نامحرم دست ندادن و نمازشون قضا نشده و هزا چیز ...

چه جالب دست با نامحرم ندادن ولی رابطه ی نامشروع داشتن

شدنیه؟

حرف حق رو زدم و قضاوت رو به خدا واگذار میکنم

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.