2777
2789
نه والا به دید هیچی نگاه نمیکنیم اتفاقاخودتون رو قدیسه و معصوم نکنید دیگه... همین که سرتون تو کار خو ...

والا ما خودمونو قدیسه نکردیم

شماها خودتون اینجور نگاه میکنید

من تابحال مذهبی ندیدم که بخواد تو زندگی کسی دخالت کنه..... ماها معمولا سرمون به خودمونه عزیزم.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شما خودت هرجا هرچی مطالعه میکنی ذخیره میکنی؟.... مگه من الان رفتم خوندم که بهت آدرس بدم..... نمیخوای ...

نیازی به ذخیره نیست

شما وقتی انقدر مطمئن ادرس میدین یعنی به راحتی سرچ میکنید و تو مجلات معتبر اکانت دارید

پس سرچ و دادن آدرس سختی نداره

حتی تا حدی میتونید از گروک و چت جی پی تی کمک بگیرید

ولی خب چون رفرنستون معتبر نیست به این در و اون در میزنید

موضوع دوم . اینکه من مطلقا به شما بی احترامی نکردم .صرفا رفرنس معتبر خواستم

نکته ی سوم . خوش اومدن و نیومدن شما فاقد اهمیته و ملاک نیست . شما صرفا میتونید همصحبتی رو قطع کنید

و نکته ی چهار .... همون پاسخی که به کامنت بالایی دادین در مورد خودتون هم صدق میکنه ... 😉

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما خودمونو قدیسه نکردیم شماها خودتون اینجور نگاه میکنید من تابحال مذهبی ندیدم که بخواد تو زندگی ...

بببخشید اینو میگم ولی فقط مذهبیون هستن که سرشون توی زندگی بقیه هست

یه مثالی هست میگه شما توی یه جمع عرق خور وایسا نماز بخون هیچ کی هیچ کاری بهت نداره . ولی توی یه جمع نمازخون عرق بخور ببین چه کارت میکنن. و من بارها و در جاهای مختلف به چشم همچین چیزایی رو دیدم .

چون خانواده پدری خیلی مذهبی و خانواده مادری غیرمذهبی دارم و دقیقا به چشم همیشه میدیدم که کدوم گروه دخالت میکنه، خودش رو قدیسه و برتر از بقیه میدونه چون نماز میخونه و روزه میگیره به عقاید هیچ کس احترام نمیذاره ولی همه باید به عقایدش احترام بذارن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خواهر من شما از شوهرت مطمئن شو به دخترای مردم گیر نده شوهر شما راه و باز کرده که اون اومده براش ضد آ ...

ما رسم نداریم دست بدیم بعد شوهرم خیلی خوش بر و رو هست کلا اسمش تو فامیل سر زبون دختراس.. واسه انتخاب مانتو حساسه میگه کوتاه نباشه ولی نمیدونم با دست دادن من مشکل داشته باشه یا نه.. ازش که پرسیدم گفت مهم نیست براش منم نمیتونم انجام بدم روم نمیشه...غیر اینا چیز دیگه ای ازش ندیدم من حتی دختر عموهاش با اسم کوچیک احوالشو بپرسن یه حس بد بهم دست میده نمیدونم شاید به قول شما زیادی حساس هستم

ما رسم نداریم دست بدیم بعد شوهرم خیلی خوش بر و رو هست کلا اسمش تو فامیل سر زبون دختراس.. واسه انتخاب ...

احساس یه زن قویه

کاری به مذهب و غیر مذهب نداشته باش

اگه حس خطر داری بهش بگو احساس ناامنی دارم و باعث کدورتم نشو

اگر فقط حساسی و چیز خاصی نیست و تو روابطشون عادیه بحثش جداس

امنیت روانی شما تو این موضوع مهمترین قسمت ماجراس

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بببخشید اینو میگم ولی فقط مذهبیون هستن که سرشون توی زندگی بقیه هست یه مثالی هست میگه شما توی یه جمع ...

شما تو لجن آب پاک بریز، هیچ چیز از لجن بودنش کم نمی شه اما تو آب پاک لجن بریز، به گند کشیده می شه!

طبیعیه اونی که با قید و بند زندگی می کنه و یک عمر مراقبت کرده تا عفیف و پاک باشه دنبال حفظ خودشه؛

اونی که هرز و ناپاک زندگی کرده چیزی برای از دست دادن نمی بینه که به خاطر به باد رفتنش دادش در بیاد!

فرهنگ خانوادگی شون اینطوریه و وقتی همشون راحت دست میدن بهم پس منظور دار نیست

اگر اذیت میشی، دیگه خودتی و همسرت که بلکه یا کوتاه بیاد و خودشو عوض کنه بخاطرت

یا نتونه فرهنگ خانوادگی شونو کنار بذاره و سختش باشه

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

دوست عزیز شما میتونی به یک مسیحی بگی چرا قرآن نمیخونی چرا محرم عزاداری نمیکنی ؟ خیر ! پس به کسی هم ک ...

آخرالزمان که میشه آدمها گناهاشون و جار میزنن و افتخار میکنن

ینی چشماش چه رنگی بود💔
ما دست میدیم ولی پوشش و حریمو داریم .شوهرت اگه حرمت شناسه ناراحت نباش.

حرف من اینه که وقتی که میبینه من با این مورد مشکل دارم باید اونم رعایت کنه من نمیفهمم واقعا خیلی سخته این رفتار رو ترک کنه حتی اگه اونا زودتر دست دراز میکنن میتونه حواس خودشو پرت کنه چند بار که اینکارو بکنه خودشون میفهمن که نباید ادامه بدن

شما تو لجن آب پاک بریز، هیچ چیز از لجن بودنش کم نمی شه اما تو آب پاک لجن بریز، به گند کشیده می شه! ...

بزرگ ترین مشکل شما اینه که بقیه رو لجن میبینید و خودتون رو پاک!

که در اغلب مواقع هم این برعکسه بیشتر.

عزیزم به روشن فکر و اینا توهین نکن شوهر شما روشن فکر نیست عیاش هست وگرنه ماهایی که دست میدیم هم برا ...

ببخشید منظوری نداشتم یه تاپیک دیدم که اینجور نوشته بود منم نمیدونستم عنوان رو چی بذارم هر چند که دیگه مردم همه کار می کنن آخرش میذارن پای روشن فکری ما هم که هنوز یه کمی حساسیت ته قلبمون مونده شدیم آدمای عقب مونده