2777
2789
از شانس بدت خواهرم روانپزشکناز کامنتت عکس گرفتم براش فرستادم کلی خندید و گفت میذاره توئیتر 😅

چرا شانس بدم؟.....

متوجه نشدم حرفم کجاش خنده داشت؟...

شماها نمیدونید دلیل نمیشه همچین چیزی نباشه....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا شانس بدم؟..... متوجه نشدم حرفم کجاش خنده داشت؟... شماها نمیدونید دلیل نمیشه همچین چیزی نباشه....

لطفا رفرنس معتبر چیزی که گفتین رو بفرستین

دقت کنید رفرنس معتبر چاپ شده در مجلات علمی و معتبر

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان ميان بهت ميگن خب عيبي نداره. يه كرم ديگه. تو ذهنت خرابه و الي اخريا تا بهت نفهمونن كه تو مشكل د ...

همیشه تومشکلات شرعی اینجوری هستن

اگه مسئله دیگه بود هموحقو میدادن به استارتر

مثلا اگه میگفت شوهرم همیشه شلوارشو و جوراباشو وقتی از سرکار میاد پرت میکنه وسط حال ....

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

اسی اگر تو فامیلشون عادیه حساس نباش ماهم پسر عموهامون بهمون دست میدن.البته کوچکترین و خواهر ندارن .ا ...

ببین میترسم از همین جاها شروع بشه تا بعدا گندش دربیاد یکی از دختر عموهاش چهل سالشه دو تا بچه هم داره اون روز اومده بود خونمون گفت رو مبل راحت نیستم ولو شد رو زمین مانتوش هم کوتاه معذرت میخوام همه جاش معلوم بود من به جاش خجالت میکشیدم

گلم چندین و چند نفر میشناسم کاملا چادری.. به عمرشون با نامحرم دست ندادن و نمازشون قضا نشده و هزا چیز ...

چه ربطی داره عزیزم

کسیکه چادریه معصوم که نیست

بلاخره هرکس یه اشتباهی داره....

اونکه چادر میپوشه تو مورد پوشش گناه نداره

ولی ممکنه تو موردهای دیگه مشکل داشته باشه

مشکل اینجاست که به چادری ها و مذهبی ها

به دید قدیسه و معصوم نگاه میکنید.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یکی از دخترعموهاش که اصلا دیگه شورشو درآورده عید یه جایی با هم بودیم دیدم تو اتاق داشت کرم ضدآفتاب م ...

به شوهرت هیچی نگفتی؟ 😐🤦♀️

چه ربطی داره عزیزم کسیکه چادریه معصوم که نیست بلاخره هرکس یه اشتباهی داره.... اونکه چادر میپوشه تو م ...

نه والا به دید هیچی نگاه نمیکنیم اتفاقا

خودتون رو قدیسه و معصوم نکنید دیگه... همین که سرتون تو کار خودتون باشه و به پوشش بقیه گیر ندید کافیه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

همیشه تومشکلات شرعی اینجوری هستناگه مسئله دیگه بود هموحقو میدادن به استارتر مثلا اگه میگفت شوهرم همی ...

اخ گفتي.

يسريا فقط دردشون دين و مذهبه.

يعني حق ترين كامنت فقط خودت

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست

به نظر منم دست دادن میتونه احساسات را منتقل کنه ،به یکی سرد دست میدی ،دست یکی را میفشاری

اگه قرار بشه با یه دست دادن حس منتقل بشه که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه اون حسی که ما موقع دست دادن میگیریم خیلی آنی و گذراست

ما سنتی ازدواج کردیم نمیدونستم این جوری هستن زن عموهاش زن دایی هاش دخترخاله و دختر عموهاش همشون همین ...

خواهر من شما از شوهرت مطمئن شو به دخترای مردم گیر نده شوهر شما راه و باز کرده که اون اومده براش ضد آفتاب زده اگه به این چیزا پلیسی و دقت کنی اونموقع باید همیشه بد دل باشی همه جا دنبال شوهرت بری توام با مردای فامیل دست بده اگه عصبی شد بدون یه آدم باشی هست اگه واکنش نداد بدون که از عمد نیست و بین اونا این چیزا عادی هست و چشم و دلش پاکه

ببین میترسم از همین جاها شروع بشه تا بعدا گندش دربیاد یکی از دختر عموهاش چهل سالشه دو تا بچه هم داره ...

ما دست میدیم ولی پوشش و حریمو داریم .شوهرت اگه حرمت شناسه ناراحت نباش.

خدا یا شکرت 🌹
ما تو یه شهر دیگه بودیم فامیل دور هم هستیم دوران نامزدیم چند بار اومدیم شهر اونا چند بارم اونا اومدن ...

عزیزم به روشن فکر و اینا توهین نکن شوهر شما روشن فکر نیست عیاش هست وگرنه ماهایی که دست میدیم هم برا خودمون یه سری حریم داریم

لطفا رفرنس معتبر چیزی که گفتین رو بفرستین دقت کنید رفرنس معتبر چاپ شده در مجلات علمی و معتبر

شما خودت هرجا هرچی مطالعه میکنی ذخیره میکنی؟....

مگه من الان رفتم خوندم که بهت آدرس بدم.....

نمیخوای قبول کنی نکن مگه من زورت کردم؟....

هرکی دوس داشته باشه میره دنبالش آگاه میشه دوس نداشته باشه هم هیچی....

ولی درکل از کساییکه انقد راحتن خوشم نمیاد میدونی چرا چون همه تون همینجوری هستین.... متاسفانه نه ادب دارین نه شعور تا چیزی خلاف حرفتون باشه فقط بلدین مسخره کنین.... من ندیدم تابحال آدمی که بخواد از نظر مذهبی راحت باشه ولی انسان باشه....