2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی تو اون دوران نامزدی ندیدید ؟؟خب اینا خانوادشون این مدل هستن حتی سن بالاهاشون پس جز رسمشون هست

ما تو یه شهر دیگه بودیم فامیل دور هم هستیم دوران نامزدیم چند بار اومدیم شهر اونا چند بارم اونا اومدن اصلا به اون صورت رفت و آمد نداشتیم فقط یه بار دیدم با زن عموش دست داد گفتم چیزی نگم فکر کنه آدم حساسی هستم ولی بعد ازدواج فهمیدم چه خبره..تازه تا یه مدت با دختر عموهاش چت میکرد اونو به زور ترکش دادم

ما تو یه شهر دیگه بودیم فامیل دور هم هستیم دوران نامزدیم چند بار اومدیم شهر اونا چند بارم اونا اومدن ...

پس ادم قابل تغییری هست

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

دست دادن اصلا چیز عجیبی نیس خیلی هم روتینه.

اما اینکه دختر خالش به صورت ایشون ضد افتاب بزنه دیگه حس فامیلی و خواهر برادری نیس. چون ادم واسه صورت برادرش هم معمولا کرم نمیزنه

و اینکه توی بازار سرش خیلی میچرخه ، دیگه ماجرا رو کامل تغییر میده

پس واقعا حق داری ناراحت باشی و به نظرم باید مشاور صحبت کن حتما

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یکی از دخترعموهاش که اصلا دیگه شورشو درآورده عید یه جایی با هم بودیم دیدم تو اتاق داشت کرم ضدآفتاب م ...

الان ميان بهت ميگن خب عيبي نداره. يه كرم ديگه.

تو ذهنت خرابه و الي اخر

يا تا بهت نفهمونن كه تو مشكل داري ولت نميكنن اسي

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست

مهم حرف خداست. تهش هم ضررش واسه ادم ميمونه. ادما كه خودشون مذهبو نساختن. حرف خدا رو منتقل ميكنن.

اوکی

ولی واسه کسی که اعتقادش متفاوته این موضوع و صحبت شما ارزشِ اعتقادی نداره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ربطی به مذهب نداره عزیزم شما اگه یکم در این مورد اطلاعات پزشکی و روانشناسی داشتی اینجوری نمیگفتی...

از شانس بدت خواهرم روانپزشکن

از کامنتت عکس گرفتم براش فرستادم کلی خندید و گفت میذاره توئیتر 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

پزشکی چه ربطی به دست دادن یا ندادن با جنس مخالف داره ؟

ربط داره عزیزم

اگه دوس داری به مقالات پزشکی در این مورد یه سر بزن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ربط داره عزیزم اگه دوس داری به مقالات پزشکی در این مورد یه سر بزن

😄😄

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

حق داریندست دادن از نظر شرعی فقط با محارم درسته

گلم چندین و چند نفر میشناسم کاملا چادری.. به عمرشون با نامحرم دست ندادن و نمازشون قضا نشده و هزا چیز دیگه..ولی از اونطرف کارایی کردن که گفتن نداره اصلا یکیش ارتباط با مرد متاهل بچه دار و وادار کردنش به طلاق دادن خانومش

یه خانومم دیروز اینجا تاپیک زده بود که یه سال و نیمه با دوست پسرم هستم و فلان نمیتونیم ازدواج کنیم چون من چادریم خواهر مادر اون چادری نیستن

پس انقدر محرم نامحرم نکنید کسی ندونه فکر میکنه اینایی که محرم نامحرم حالیشونه چقدر ادمای خوبین

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا