2777
2789

الان نیستند.. 

فردا ساعت ۱۳ تا ۱۶ هستند

ایت الله طبابایی شاگرد نزدیک ایت الله بهجت بودند

اگه عجله ندارید بهتون بدم

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو که من گفتم خیلی عالیه....

یه سر بزن اگه دیدی اون چیزی که میخوای نبود زنگ بزن عالم....

درمکرد کاری که انجام میدی میگه خوبه یا ضرر میکنی

در مورد ازدواج و ... هم میگه

کلی هم میگه خوبه یا نه.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.

8549979 ــــ 8545403 ـ0513

دفتر ایت الله بهجت در مشهد 

حتما بگید به حاج اقا طبابایی وصل کنند.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
سلام ببخشید اسمشون رو درست نوشتید گفتم شاید طباطبایی بوده باشه؟ توضیح هم می دهند ؟

سلام بله اشتباه تایپی بود

توضیحات ممکنه بدند

اما الان اطلاع ندارم دفتر هستند یا نه