2777
2789

الان نیستند.. 

فردا ساعت ۱۳ تا ۱۶ هستند

ایت الله طبابایی شاگرد نزدیک ایت الله بهجت بودند

اگه عجله ندارید بهتون بدم

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو که من گفتم خیلی عالیه....

یه سر بزن اگه دیدی اون چیزی که میخوای نبود زنگ بزن عالم....

درمکرد کاری که انجام میدی میگه خوبه یا ضرر میکنی

در مورد ازدواج و ... هم میگه

کلی هم میگه خوبه یا نه.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.

8549979 ــــ 8545403 ـ0513

دفتر ایت الله بهجت در مشهد 

حتما بگید به حاج اقا طبابایی وصل کنند.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
سلام ببخشید اسمشون رو درست نوشتید گفتم شاید طباطبایی بوده باشه؟ توضیح هم می دهند ؟

سلام بله اشتباه تایپی بود

توضیحات ممکنه بدند

اما الان اطلاع ندارم دفتر هستند یا نه