2777
2789
عنوان

فن بیان

55 بازدید | 13 پست

سلام خوشگل خانوما امیدوارم عالی باشید لطفا از تکنیکای فن بیانتون بگید بهره ببریم من خودم فن بیانم موقع تایپ افتضاحه بیست و خورده ای سن دارم ولی اصلااا نمیتونم احساساتمو کنترل کنم یدفعه میبینم طرفو شستم پهن کردم رو بند دست خودمم نیست چه کنم؟🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونم کتابی شما میشناسی در این مورد؟

برای بهبود فن بیان، کتابهای زیر را مطالعه کنید:

* **"آیین سخنوری" نوشتهی آلبرت دورنبرگر:** این کتاب به اصول و تکنیکهای سخنرانی مؤثر، از جمله ساختاردهی محتوا، استفاده از زبان بدن و مدیریت ترس از صحنه میپردازد.

* **"چگونه با هر کسی صحبت کنیم" نوشتهی لیل لوندز:** این کتاب بر مهارتهای ارتباطی عمومی تمرکز دارد که برای فن بیان نیز ضروری هستند. یاد میگیرید چگونه یخشکن خوبی باشید، چگونه شنونده فعالی باشید و چگونه ارتباطی قوی برقرار کنید.

* **"قدرت جذبه کلام" نوشتهی دیل کارنگی:** این کتاب مجموعهای از نکاتی کاربردی از تجربه کارنگی در آموزش فن بیان و سخنرانی است که به شما کمک میکند تا کلامی گیرا و تأثیرگذار داشته باشید.

بنظرم تو ایران جوابه

آره ولی من یدفعه میبینی آدمی که از جونمم عزیزتررو سر اینکه کلی کار و درگیری دارم نمیتونم بگم بعدا صحبت میکنیم یدفعه میدم رو ترمز و با خاک یکیش میکنم....

آره ولی من یدفعه میبینی آدمی که از جونمم عزیزتررو سر اینکه کلی کار و درگیری دارم نمیتونم بگم بعدا صح ...

اها اینجوری دیگه یهو چپ میکنی

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂