2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 98 پست
من سیزده ساله ازدواج کردم تا حالا اشکشو ندیدیم گریه کرد گفت نمیدونی خودم چقد حالم بده..شاید باور نکن ...

خداروشکر که خودش فهمیده کارش اشتباه بوده و شمام حالیش کردی که حواسش باشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر ایجا راحت حرف از طلاق میزنن که انگار نقل و نباتهطرف میگه سه تا بچه داره خام های نی نی سایت می ...

میدونم ابجی..انشالله هیچوقت حس منو تجربه نکنی نمیدونی چقد حال ادم بده..اینا هم ک میگن طلاق میدونن شرایطش سخته ولی واقعا تلخه خیانت ارامش نداری احساس خوشبختی نداری و حس میکنی کُلفَتی...حس میکنی باید انتقام بگیری منم نرفتم دنبال طلاق ولی حس میکنم نباید راحت بگذرم

اینقدر ایجا راحت حرف از طلاق میزنن که انگار نقل و نباتهطرف میگه سه تا بچه داره خام های نی نی سایت می ...

واقعا حرف حق،تاتقی به توقی میخوره طلاق بگیر،انکاربچه بازیه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم شما چیکار تونستید بکنید بعداز خیانتشمن بعضی وقتا هی به خودم میگم یعنی خر تراز من پیدا میش ...

من شوهرم از روز سوم عقدم یه پیامی براش آمد و بهم نشون داد که دوس دخترش پیام داده بود و نفرینش کرده بود شوهرم گف دوست ندارم ازت چیزی پنهان کنم حالا که تو زندگی مشترک افتادیم بعدا ها متوجه تماس ها و صحبت های مشکوکش شدم و یه پیام تهدید تو گوشیش پیدا کردم دختره گفته بود اگه با من نمونی تو رابطه منم چندتا مردو شب که نیستی میفرستم سر زنت تا ب ک ن ن ش و فیلم بگیرن شوهر نادونم به جای شکایت و پیگیری از ترس رابطشو ادامه میده ولی اکثر اوقات گوشیشو خاموش میکرد از دستش ولی دختره خیلی سمت

میدونم ابجی..انشالله هیچوقت حس منو تجربه نکنی نمیدونی چقد حال ادم بده..اینا هم ک میگن طلاق میدونن شر ...

حالا بیای حرف بزنی به عده میگن زن ستیزی،خداهم گفته مردچشمش روحفظ کنه،زن هم پوشش رو،ولی درکل همین زنهاهستندکه به هم نوع خودشون هم رحم نمیکنند،اصلامامیگیم مردعوضی،نفهم،ولی چرابایدزنهابشن بازیچه،چرازنهابایدبهشون روبدن،دوبارکه خانم هاست ردبزنندبه سینه مردها،مردهاهم میشینندسرجاشون که غلط زیادی نکنندکاش خانم هابیشترهوای همنوع خودشون روداشته باشنداینطوری هیچ خیانتی صورت نمیگیره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
الان خیلی خوب شده ولی دلم دیگه انگار خنده نمیخواد خوبه الان تموم تلاششو برام میکنه

میگم ابجی بنظرت میشه گفت شاید بد هم نباشه این اتفاقها ک یه تکونی بخورن قدر زندگیشونو بیشتر بدونن...یا فکرم احمقانست؟

میدونم ابجی..انشالله هیچوقت حس منو تجربه نکنی نمیدونی چقد حال ادم بده..اینا هم ک میگن طلاق میدونن شر ...

الهی من برات بگردم

من قطعا جات نیستم احساساتتو بفهمم ولی درک میکنم چقدر حس مزخرفی داره

اگه حالا که جفتتون در جریانین راحت بگذری این عمل برای شوهرت بدون هزینه میشه و احتمالا قبحش بشکنه هرچند من فکر میکنم بازم شوهر تو کسی نیست که تکرار کنه . ( مشخصه دلسوزی کرده مگرنه چرا باید سمت معلول بره)

با این حال خیلی لازمه ز مدت رفتار جدی داشته باشی

سرد باشی

ی مدت خودتو خونه خانوادت مشغول کنی

بهش بگو نیاز به فکر کردن و زمان داری ولی از راه قهر وارد نشو اگه شرایط طلاق نداری

بعد ی تایمی بشین صحبت کن باهاش بگو ببین تکلیفش چیه میخواد با زندگیتون چکار کنه و بعد راجب خودت بگو

انشالله با ی درسی ادم شه دیگه این بی مرز بازیارو تو رابطه با سه بچه انجام نده...