2777
2789
خواهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی تگم کنی بیام سایت حتما بتونم جواب میدم

خیلی خوشحال شدم از صحبت باهات عزیزم دوست دارم باهات بیشتر حرف بزنم اگه اشکالی نداره چند سالت

شما کدوم کشور قصد مهاجرت داربد

امارات بخاطر کار همسرم احتمال ابطال ویزامون هست بخاطر شرایط پیش اومده

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوشحال شدم از صحبت باهات عزیزم دوست دارم باهات بیشتر حرف بزنم اگه اشکالی نداره چند سالت

منم همینطور عزیزم مرسی زیبا لطف داری 💗

خیلی وایب خوبی ازت گرفتم

۲۵

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

منم عزیزم خوشبخت از آشنایت ۲۳چند ماه دیگه وارم ۲۴ سالگی میشم میترسم برای مهاجرت دیر باشه

قربونت

نه عزیزم هیچوقت دیر نیست بالای ۳۰ و نزدیک ۴۰ دیره که بخوای تازه اقدام کنی اصلا نگران نباش

امیدواذم زودتر کارتون اوکی شه و بتونید مهاجرت کنین

مرسی عزیزدلم ما رفته بودیم ولی هی در رفت و امد هستیم قرار بود سال دیگه دائمی بریم و بمونیم

امیدوارم که برای مارو باطل نکنن

مرسی عزیزم ممنونم از انرژی خوبی که بهم میدی و انگیزه

فدای تو کاری نمیکنم عزیزم 💗 امید الکی نیست حقیقت زو بهت میگم

همین که این تصمیم رو گرفتی و برای ایندت برنامه ریزی کردی

نشون میده از بقیه چقدر جلو تری

فدای تو کاری نمیکنم عزیزم 💗 امید الکی نیست حقیقت زو بهت میگمهمین که این تصمیم رو گرفتی و برای ایندت ...

راستش خانوادم اولش اوکی نبودن میگفتم همبنجا درس بخون اونجا بدرد نمیخوره و میگفتن بی ارزه هستم که نمیتونم داشنگاه ایران برم ولی من اصلا دوست نداشتم دانشگاه ایران درس بخونم چون دوست داشتم برم یه کشور دیگه درس بخونم زندگی توی یه کشور دیگه رو تجربه کنم شابد در های دیگه ی به روم باز شد

راستش خانوادم اولش اوکی نبودن میگفتم همبنجا درس بخون اونجا بدرد نمیخوره و میگفتن بی ارزه هستم که نمی ...

نه عزیزم اصلا این حرف درست نیست و ربطی به عرضه نداره

الان بدون کنکور هم میرن درس میخونن اخرش هم سوادی اکثرا ندارن و شغلی نمیتونن پیدا کنن

مسیری که انتخاب کردی نشون میده خیلی دختر اگاه و منظقی هستی و قطعا موفق میشی