2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=416335889]باید مدرک بین الملی و معتبر داشته عزیزم من میخوام برم اونجا لیسانس بخونم رشته آشپزی ...

اینجوری هزینه هات زیاد میشه من پدرم اونجاست سالها خودمم اقامت دارم با توجه به تجربم گفتم

از یکی از این فنی حرفه ای ها یه مدرک داشته باشی بیشتر کمکت میکنه مخصوصا برای کار

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

اینجوری هزینه هات زیاد میشه من پدرم اونجاست سالها خودمم اقامت دارم با توجه به تجربم گفتم از یکی از ا ...

چون تا حدودی این رشته رقابتیه و وارد شدن به رستوران خوب و پیشرفت کمی سخته دست پر باشی بیشتر کمکت میکنه

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

چون تا حدودی این رشته رقابتیه و وارد شدن به رستوران خوب و پیشرفت کمی سخته دست پر باشی بیشتر کمکت میک ...

من اول میخواستم توی ایران رشته آشپزی بخونم آکادمیک داخل دانشگاه تحقیق کردم از چند تا مشا مهاجرتی هم پرسیدم گفتم میتونم ایران لیسانس آشپزی بخونم برای ارشد اقدام کنم گفتن نه و اینکه سخت آنطوری از طریق ارشد مهاجرت کنم ولی میتونم الان برم برای کالج

ببخشید منظورم این بود که اسپانیا زندگی میکنید😂😂😂

نه زیبا مناسفانه در حال حاضر نه

سه سال بخاطر پدرم اونجا بودم الان نه 😘

من اول میخواستم توی ایران رشته آشپزی بخونم آکادمیک داخل دانشگاه تحقیق کردم از چند تا مشا مهاجرتی هم ...

اره عزیزم رفتنش که میشه از نظر مالی باید ببینی میتونن حمایتت کنن حداقل دو سال رو