2777
2789
نه عزیزم اصلا این حرف درست نیست و ربطی به عرضه ندارهالان بدون کنکور هم میرن درس میخونن اخرش هم سوادی ...

مرسی عزیزم ممنونم توام موفق باشی من عاشق رشته آشپزی هستم بهم آرامش میده و بنظرم به هرجای که مهاجرت کنم رشته خوبی مردم از شکمشون میگذرن😂😂😂

مرسی عزیزم ممنونم توام موفق باشی من عاشق رشته آشپزی هستم بهم آرامش میده و بنظرم به هرجای که مهاجرت ک ...

من همیشه دوست داشتم دنیا رو کشف کنم دوست نداشتم توی یه چرخه تکراری باشم و کار های که بقبه انجام میدن انجام بدم میخواستم برای خودم زندگی کنم و کاری انتخاب بکنم و انجام بدم که عاشقش باشم و با اون کار به بقبه عشق بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم ممنونم توام موفق باشی من عاشق رشته آشپزی هستم بهم آرامش میده و بنظرم به هرجای که مهاجرت ک ...

مرسی زیبا

رشته ای که انتخاب کردی خیلی خوبه مخصوصا توی اسپانیا و ایتالیا

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من همیشه دوست داشتم دنیا رو کشف کنم دوست نداشتم توی یه چرخه تکراری باشم و کار های که بقبه انجام میدن ...

دقیقا میفهمم چی میگی

و تا حدودی منم همینم متاسفانه انگار این عادی شده که همه باید یه سری کار مشخص و شبیه هم انجام بدن

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

دقیقا میفهمم چی میگیو تا حدودی منم همینم متاسفانه انگار این عادی شده که همه باید یه سری کار مشخص و ش ...

آره اینکه برای خودت زندگی کنی خیلی لذت بخش من فقط یکبار متولد میشم یکبار حق زندگی دخل این جهان دارم پس باید ازش استفاده کنم ولی از درون دوست داشتم که هیچ وقت به این دنیا نمیومدم من افسرده نیستم زندگیم هم بد نیست ولی این حس تا موقعی که زوده ام درونم هست که این دنیا ارزش نداره یعنی چطور بگم کاش هیچ انسانی نبود انسان این دنیا رو با خودخواهی هاشون نابود کردن من مجبورم زندگی کنم میخوام خوب زندگی کنم ولی درونم ابن حس هست کخ کاش متولد نمیشود میدونم پیچیدس و احمقانه