2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 47 پست

حتما خودش اهل چیزی هست که به تو شک داره. کافر همه را به کیش خود پندارد 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدوتنم شاید اگرم باشه نمیذاره بفهمم 

باید وقتی خوابه بری سراغ گوشیش. من مرد شکاک رو حتی برای یک دقیقه نمی تونم تحمل کنم. میدونم برای این حرف گذشته اما دوران نامزدی هم همینطوری بود؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اره من چند روز عضو نی نی سایت شدم خبر. نداره چون اگ بفهمه دوسداره از همه چی سردربیاره 

من اگه جا تو بودم منم همه جا تو کارش سرک میکشیدم ،،،چتاشم ک میپاکید منم بهش میگفتم چرا گوشیتو همین جوری ک هس بمن نمیدی ،،سینجینش میکردم نمی زاشتم اینجوری راحت باشه و فرمون بده 

باید وقتی خوابه بری سراغ گوشیش. من مرد شکاک رو حتی برای یک دقیقه نمی تونم تحمل کنم. میدونم برای این ...

وقتی برای گوشیش رمز میذاره چطو برم 

ツدختـــــری از جنـس غمツ: