2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تاپیک اخرم راجع به همین

خوب ببین من خوبم خیلی تلاش کردم حتی حامله شدم

مادر بزرگم که از دست دادم چند وقت باز شروع شده

مشکلم اینه میرم مثلا مسافرت بی قرار میشم بهم خوش نمیگذره

دارو هم فقط الان نصف سرترالین میخورم میدونم اضافه کنم بهترم

من میخوام از تجربیات خم استفاده کنیم هر کی اومد تو تایپیک

خوب ببین من خوبم خیلی تلاش کردم حتی حامله شدم مادر بزرگم که از دست دادم چند وقت باز شروع شده مشکلم ا ...

فقط باید اعصابت ارومتر بشه تا خوب بشی. من یه مدت خیلی رو خودم کار کردم تا اعصابم قوی بشه. همون زمان نوجوونی رفتم مشاور بهم گفت تمرین ریلکسیشن کن. ذهنتو ازاد کن بدنتو شل کن و اینا. مدتی اینکارو انجام میدادم شاید همونم تاثیر داشت اما خب نمی دونم چیشد خودش خوب شد تا مدت ها نداشتمش.بعد سر یه اختلاف خانوادگی انقدر که حرص و جوش خوردم اعصابم ضعیف شده بود هم برام تشخیص رماتیسم دادن،هم دوبار حمله پنیک داشتم. اما یکم که گذشت و من ارومتر شدم اعصابم دوباره قوی شد دیگه حمله نداشتم

فقط باید اعصابت ارومتر بشه تا خوب بشی. من یه مدت خیلی رو خودم کار کردم تا اعصابم قوی بشه. همون زمان ...

منم بعذ فوت مادر بزرگم باز سروع سد بعد زایمانم باز شدم که خوب سدم

من خیلی از وقتی اینترنته کوفتی دوباره وصل شدم چیزایی تو اینستا دیدم که نباید میدیدم پانیک میشم چندرو ...

سلام عزیزم

چه کار میکنی در زمان پانیک که بهتر. میشی

بخدا اگه بتونم کاری کنم نه میتونم دراز بکشم نه بشینم تنها کاری که میکنم دم وبازدم

اره میدونم چی میگی

من که هیچی هم نمیتونم بخورم اصلاااااااااا

چه قدر طول میمشه تموم شه

عوارض بعدش برات چیه

اره میدونم چی میگی من که هیچی هم نمیتونم بخورم اصلااااااااااچه قدر طول میمشه تموم شه عوارض بعدش برات ...

معمولا من ۱روز کامل حالم بد میشه تنگی نفس میشم بعد احساس میکنم قلبم ضربان نداره