2777
2789
عنوان

بذنم میخاره😕

33 بازدید | 9 پست

سلام دوستان بدنم خیلی میخاره یک ماهه هرچی میگزره بیشترمیشه چندروزدیگ نوبت دکتردارم چیکارکنم🥲دارم دیوونه میشم ازفکرگال

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀
چه جاهایی رفتید این مدت؟

هیچ جانرفتم همسزم خیلی قهوه خونه میره اون اول خارش کرفت یک ماه بعدمن گرفتم

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس .گال هم باشه خوب میشه...یکی رو میشناختم از اتباع بود.بنده خدا در طول راه مجبور شده بود تو اسطبل بخوابه.از اونوقت دچار گال شده بود .اما رفت دکتر و بهش پماد داده بودن.ودکتر گفته بود لباس ها و کلا وسایل هاشو با آب جوش بشوره تا یکی دو هفته...شما هم اگر خدایی نکرده دچار این بیماری شدید حتما همه وسایل شخصی و خونه رو کاملا ضد عفونی کنید و بشورید با آب جوش و شوینده

نترس .گال هم باشه خوب میشه...یکی رو میشناختم از اتباع بود.بنده خدا در طول راه مجبور شده بود تو اسطبل ...

ممنونم دکترنرفتم فعلن دارم دیوونه میشم ازعلائم ک سرچ کزدم میگ گال حالانمیدونم

احتمالا از اونجا سرایت کرده

دلم میخادخفه اش کنم

دکتر هم ببینتتون

آره چندروزدیگ نوبت دارم

سیتریزین نعوتادین فکسوفتادین

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز