2777
2789
عنوان

جمعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت چیه کلا ادم نباشهچه حرفا میزنیدمگ استغفرالله خدایید بخواید جلوی تولد کسی بگیریددوست ندارید واس ...

وا خوبه تا ۵ سال پیش دولت ما سیاست کاهش جمعیت داشت مگه خدا بود؟

اجتماع تعیین میکن یک جامعه بابد دنبال فرزند آوری باشه یا نه

چی میگی حالت خوبه ؟؟زندگی مردم هرچیشون به ما چه؟؟یکی ۱۰تا میاره یکی یدونه به من چهسرمون رو گردن خودم ...

به این میگن همکاری بین المللای برای نجات زمین. که نوادگانمون بدون فشار روانی راحت زندگی کنن

احتیاج به این طرح نیست چون دیگه کسی ازدواج نمیکنه که بخواد بچه بیاره ...خواه ناخواه داره جمعیت کم می ...

نه تو ایران بخاطر فقر تقریبا اینطوره . ولی مثلا هند مثل موش تکثیر میشن . که خوب نیست

خوب یکی از دلایل افزایش جمعیت همین دین وازدیاد امارشونو.اگر این موضوع حل بشه کلی امار کم میشه

مگه غربیها دین دارن ک انقدر زیادووحشین انقدربدایران روگفتن ک باورکردیم شیعه و ایرانی بدن و غربهای وحشی ک علناادم میکشن خوبن

مگه غربیها دین دارن ک انقدر زیادووحشین انقدربدایران روگفتن ک باورکردیم شیعه و ایرانی بدن و غربهای وح ...

وا غربی ها زیادن؟

پس چرا میگن این عدم علاقه به بچه داری بخاطر تقلید از غربی هاست؟

مگه نه اینکه اون ها تنها و بدبخت و بی خانواده ان؟