2777
2789
عنوان

زندگی بی هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 44 پست
دقیقا همین دوستای قدیمی رو اگه ببینم فرار میکنم 😭از اینکه هیچی نشدم دارم دق میکنم

میگمکه

واسه موفقیت ۳ تا چیز لازمه شخصیت مهارت دانش

اول باید ویژگی های ی شخص موفق داشته باشی مثلا چی

مثلا اینکه به حرف مردم اهمیت ندی مهم ترینشه خودتو دوست داشته باشی نیاز ب تایید بقیه نداشته باشی توانایی هاتو بشناسی و به بهترین نحو ممکن ب انجام برسونی

کامل گرا نباشی آقا ۳ سال نشد اصن تنبلی کردم عب نداره بهترین از اینکه کل عمرمو اینجوری ادامه بدم

پاشو و ب سمت اهداف برو

آره من کاملا میفهممت چون خودم هم این احساسات رو داشتم

و در ضمن بعد قبولی قرار نیست بهتر شه

دانشجو ها احتمال اینکه دستت بندازن هست چون شنیدم

ولی بعدش هم شنیدم طرف چقدر موفق شده و...

پس بدون از دل همین کسایی که از دل ترس هاشون بلند میشن آدمای موفق بیدار میشه

موفق باشیی🩷

میگمکه واسه موفقیت ۳ تا چیز لازمه شخصیت مهارت دانشاول باید ویژگی های ی شخص موفق داشته باشی مثلا چی م ...

ممنونم عزیزم بنظرتون چی بخونم بهتره ،،،خیلی به داروسازی علاقه داشتم الان نه راستش نمیدونم چی میخوام اصلا خودم نمیفهمم چی درست چی غلط از کجا شروع کنم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونم عزیزم بنظرتون چی بخونم بهتره ،،،خیلی به داروسازی علاقه داشتم الان نه راستش نمیدونم چی میخوام ...

متوجهم آدم انگار تو ی گرداب از سردرگمی گیره

داروسازی...

خب رشتتون تجربی بوده نه؟

خیلی کارا هست میتونین انجام بدین

مثلا شیمی حتی محض بخونین هم آنقدر کار هست

فقط هر چی میخواین دانشگاه خوب سعی کن قبول شی

من دوست خواهرم شیمی محض فردوسی میخوند بعد استادش واسش تو ی شرکت کار پیدا کرد

من لیسانس گرفتم ولی اصلا حوصله ارشد رو نداشتم زندگی بعد از پارسال و اتفاقاتش برام حوصله و اعصابی نذاشت بعد از تصادف بابام حالم خیلی بدشد

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

ممنونم عزیزم بنظرتون چی بخونم بهتره ،،،خیلی به داروسازی علاقه داشتم الان نه راستش نمیدونم چی میخوام ...

من تاپیک ماقبل آخرم راجب سلامت روحم ی سری. چیز ها نوشتم

متاسفانه آدمای کمی پیدا میشن ک واقعا دنبال آرامش باشن

و کسی زیاد نیومد

اما خب من نیتم خیر بود دوست داشتید سر بزنید امیدوارم کمک کنه😇❤️

و به نظرم از همین امروز شروع کنین

اصلا همین الان ک این متنو خوندی برو از وبسایت کتاب های درسی مثلا کتاب درسی زیست دوازدهمو دانلود کن و ی خطشو بخون یا یه بند

بعدش برگردیم

از قدم های کوچیک شروع کن تا موفقیت:)

من لیسانس گرفتم ولی اصلا حوصله ارشد رو نداشتم زندگی بعد از پارسال و اتفاقاتش برام حوصله و اعصابی نذا ...

امیدارم بهتر بشه شرایطتون اگر نیاز بود حرف بزنی یا راهنمایی من هستم

متوجهم آدم انگار تو ی گرداب از سردرگمی گیرهداروسازی...خب رشتتون تجربی بوده نه؟خیلی کارا هست میتونین ...

آره تجربی بودم الان روزانه سه مون میتونم بدون کنکور برم ولی تا تموم کنم سی سالم میشه تقریباً دیگه دنبال درآمد نیستم بخاطر همین نمیخوام کلا روز رو تو دانشگاه باشم فقط میخوام بخونم ،،،اخ کاش عقل الان رو اون موقع داشتم

من تاپیک ماقبل آخرم راجب سلامت روحم ی سری. چیز ها نوشتممتاسفانه آدمای کمی پیدا میشن ک واقعا دنبال آر ...

ممنونم حتما میخونم ♥️🙂

من لیسانس گرفتم ولی اصلا حوصله ارشد رو نداشتم زندگی بعد از پارسال و اتفاقاتش برام حوصله و اعصابی نذا ...

چه رشته ای ؟راستش بنظرم هر چیزی ی وقتی داره من اشتباه کردم 🥲😭

آره تجربی بودم الان روزانه سه مون میتونم بدون کنکور برم ولی تا تموم کنم سی سالم میشه تقریباً دیگه دن ...

که اینطور...

پس صرفا واسه مدرکه درسته؟ و اطلاعات بالا بره؟

خب ۳۰ سالت بشه اما ب این فکر میکنی که اگر ۳۰ سالت بهش و تو هنوزم این رویا رو شروع نکرده باشی چقدر بیشتر درد میکشی و حسرت؟

خب آره خیلی دانشگاه ها حتی با معدل میرن شما هم که میگی شاگرد اول بودی

پس با این اوصاف بهترین تصمیم اینه که تحقیق کنی و دنبال دانشگاه بگردی و شروع کنی

فقط شروع کنی این خیلی مهمه چون اولین قدم خیلی ها حتی تا آخرین لحظاتشونم بر نمیدارن

امیدارم بهتر بشه شرایطتون اگر نیاز بود حرف بزنی یا راهنمایی من هستم

مرسی عزیزم🤍 پدرم تصادف خیلی بدی داشته ضربه مغزی شد و تا پای مرگ رفت ولی دوباره به لطف خدا برگشت. کلا من سرنوشت زیاد جالبی تا الان نداشتم خیلی اتفاقات برام افتاد ولی این بدترینش بود. بعد از اون حمله زیاد بهم دست میده و میخوام تحت نظر روان پزشک برم چون این سری نمیتونم خودم رو جمع کنم از طرفی هم وسواس هم دارم و اضطراب مزمن و اون اتفاقات زمستونم حالم رو بد تر کرد💔

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

چه رشته ای ؟راستش بنظرم هر چیزی ی وقتی داره من اشتباه کردم 🥲😭

نه

اینکه آدم بخواد سطح سوادش رو بالا ببره که تایم نداره عزیز دل

خیلی رشته ها هست

حتی روانشناسی هم میتونی بری

یه سرچ ساده بزن تو اينترنت رشته های تجربی میاره واست

مرسی عزیزم🤍 پدرم تصادف خیلی بدی داشته ضربه مغزی شد و تا پای مرگ رفت ولی دوباره به لطف خدا برگشت. کل ...

کاملا درسته میفهمم

آره درسته منم دقیقا سرنوشتم عجیب بوده خیلی

شاید از شما هم بدتر اما لطف خدا شد تونستم بلند شم

درسته تراپی واقعا موثره اما خودت باید با تموم وجودت بخوای که درست شه و بزرگترین ناجی خودت فقط خودتی

راستش من تاپیک ماقبل آخرم هستش اگر دوست داشتی سر بزن فکر میکنم کمکت کنه با توجه به چیزایی که گفتی