2777
2789
عنوان

زندگی بی هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 44 پست
چه رشته ای ؟راستش بنظرم هر چیزی ی وقتی داره من اشتباه کردم 🥲😭

رشته ایی که به کار الانم مرتبط نیست انقدر اطرافیانم گفتن این چیه رفتی کلا از اون رشته و ادامه تحصیل منصرف شدم ولی منم الان بهش فکر می کنم میگم اشتباه کردم که گذاشتم دیگران برام تصمیم بگیرن اگه ادامه تحصیل میدادم الان زندگیم خیلی بهتر بود

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

که اینطور...پس صرفا واسه مدرکه درسته؟ و اطلاعات بالا بره؟خب ۳۰ سالت بشه اما ب این فکر میکنی که اگر ۳ ...

بله ،،منظورم از سی سالگی این بود که دیگه استخدام نمیشم دنبالش هم نیستم مثلا دوست دارم در کنار این کیک و شیرینی مثلا لیسانس صنایع غذایی هم داشته باشم یا جورایی انگار هیچ چی نیستم از خودم راضی نیستم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رشته ایی که به کار الانم مرتبط نیست انقدر اطرافیانم گفتن این چیه رفتی کلا از اون رشته و ادامه تحصیل ...

واقعا نصف بدبختیامون سر همین اطرافیان هست 😢

متوجهم آدم انگار تو ی گرداب از سردرگمی گیرهداروسازی...خب رشتتون تجربی بوده نه؟خیلی کارا هست میتونین ...

شما خیلی خوب راهنمایی م کردین ♥️ 🙏 ممنونم انشالله باز تاب این مهربونیات تو زندگی خودت برگرده عزیزم

بله ،،منظورم از سی سالگی این بود که دیگه استخدام نمیشم دنبالش هم نیستم مثلا دوست دارم در کنار این کی ...

درسته

فکر کنم آموزش و پرورش منظورته؟ مگرنه شرکت ها که مه

آهاا ما که تو شهرمون دانشگاه هستش مثلا دانشکده کشاورزی که حتی بدون معدل دانشجو میگیره

حتما هسته تو شهر شما هم

تحقیق کنی یکم یا بری آموزش پرورش لیست دانشگاه ها فک کنم بدن بهت

کاملا درسته میفهمم آره درسته منم دقیقا سرنوشتم عجیب بوده خیلی شاید از شما هم بدتر اما لطف خدا شد تون ...

باشه گلم میبینمش. بزرگ ترین مشکل من این استرس و تپش قلب شدید و لرزش بدنم بخاطر استرسه تپش قلبم تا ۱۵۰ میره چند بار رفتم اورژانس

شما خیلی خوب راهنمایی م کردین ♥️ 🙏 ممنونم انشالله باز تاب این مهربونیات تو زندگی خودت برگرده عزیزم

خواهش میکنم خوبی از خودتونه🩷

ممنونمم خیلی🥰

بازم کمکی بود در خدمتم

واقعا نصف بدبختیامون سر همین اطرافیان هست 😢

انقدر تو همه کارهام دخالت کردن که نذاشتن اونجور که خودم دوست دارم زندگی کنم حالا خود طرف بچه ها رنگ دانشگاه هم ندیدن ولی تو زندگی من دخالت کردن.

باشه گلم میبینمش. بزرگ ترین مشکل من این استرس و تپش قلب شدید و لرزش بدنم بخاطر استرسه تپش قلبم تا ۱۵ ...

میفهمم

تا به حال کلاس یا دوره شرکت کردین واسه کنترل استرس؟

من یکی رو میشناختم کنکور رو هم به خاطر همین موضوع خراب کرد

بعد ۴ سال برگشت و کلاس مدیریت استرس شرکت کرد و اتفاقا رتبه ۸۰۰ شد و میگفت خیلی کمکم کرد

و همین استرس به نظرم باید ی سری ویژگی ها رو پرورش بدین درست میشه

مثلا اهمیت ندادن به حرف مردم و نترسیدن زیاد و... که اینا رو راهکار دارم واسشون اگه خواستین بگم بعدا

یا کلا دنبالش باشین با فرار از مشکل هیچی حل نمیشه باید بری ب جنگ باهاش

میفهممتا به حال کلاس یا دوره شرکت کردین واسه کنترل استرس؟من یکی رو میشناختم کنکور رو هم به خاطر همین ...

من تو کارم تو زندگیم موفقم وضع مادیم خوبه ولی این استرس شده جزئی از زندگیم از همه چی میترسم بیش ترش هم بخاطر شرایطی هست که داخلش قرار داریم و ترس از آینده خیلی دارم

من تو کارم تو زندگیم موفقم وضع مادیم خوبه ولی این استرس شده جزئی از زندگیم از همه چی میترسم بیش ترش ...

آره متوجه شدم

متاسفانه جامعه به سمتی پیش رفته که موفقیت ها ظاهری شده حتی خود من

و کمتر کشی پیدا میشه روانش سلامت باشه واقعا آنقدر که استرس مقام اجتماعی و... مونو داریم

روزانه رفتید هزینه هایش چطور بود

من ازاد رفتم خودم کار میکنم هزینمو میدم

با خودم گفتم اگ نخونم چند سال دیگه دوباره میگم ای کاش میخوندم الان این ماه ترم اخر لیسانسم دو هفته دیگه کنکور ارشد

خوشحالم از این بابت

تو هم بخون امروز فردا نکن دیر نشده

تو کلاسمون خانمایی بود با سن بالا و حتی نوه داشتن ولی درس میخوندن

من ازاد رفتم خودم کار میکنم هزینمو میدمبا خودم گفتم اگ نخونم چند سال دیگه دوباره میگم ای کاش میخوندم ...

چه رشته ای خوندین عزیزم