2777
2789
عنوان

زندگی بی هدف

79 بازدید | 40 پست

دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنین من ۲۵سالمه فوقالعاده باهوش بودم نمیدونم بخاطر کمالگرایی یا هر چی که بود دانشگاه نرفتم ،یا بهترین میخواستم یا هیچی الان خیلی ناراحتم خیلی سه سال فروشنده بودم الان مدرک کیک و شیرینی پزی دارم ولی هیچی روحم رو راضی نمیکنه دیپلم م شده اینه دق ،،،من همیشه نفر اول کلاس بودم الان نمیدونم چکار کنم پارسال رفتم کتاب خریدم از اول شروع کنم نتونستم خیلی دور شدم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

حس میکنم به خودم بدهکارم با این قانون های معدل و کنکور جدید اصلا دوست ندارم بهش فکر کنم دیگه شما ها تجربه مشابهی ندارید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر خیلی چیزاست

چیزی که من حس کردم

این بود که:

کمال گرایی آره

حرف مردم

محبوب بودن رو دنبالشی یکم

و اینکه دوس داری همه کار ها رو تجربه کنی

اتفاقا هوشت دلیل همه ایناست هوش مث ی شمشیر دو لبه است

دوست داشتی تاپیک ماقبل آخرم بیا شاید کمکت کرد

حس میکنم به خودم بدهکارم با این قانون های معدل و کنکور جدید اصلا دوست ندارم بهش فکر کنم دیگه شما ها ...

آره احتمالا

چون اون رویا بهت قول میدم اگر الان نری دنبالش

تا آخر عمرت مث ی حسرت رو گوشه دلت ب شدت سنگینی میکنه

به خاطر خیلی چیزاستچیزی که من حس کردماین بود که:کمال گرایی آرهحرف مردممحبوب بودن رو دنبالشی یکمو این ...

دقیقا همین دوستای قدیمی رو اگه ببینم فرار میکنم 😭از اینکه هیچی نشدم دارم دق میکنم

راستش خیلی زور داره هوش و استعداد داشته باشی ولی نشه دانشگاه بری ، منم مثل شما با ۲۷سال سن تازه میخو ...

الان به هرکس بگم دیپلم فکر میکنه مغز نداشتم واقعا