2777
2789
عنوان

کراشم

118 بازدید | 42 پست

...بهم پیام داد و پیشنهاد دیت داد. به خاطر رفتار بدی که قبلاً ازش دیده بودم ، ناز کردم و یکم بد حرف زدم .موقع چت معلوم نبود ناراحت شده. آخرش گفتم فعلا ... فک کردم ادامه میده. اما دیگه خبری ازش نشد. فک کنم رفته از اول خونده و نظرش عوض شده.:(((

چه ذکری بگم برگرده؟

اگه کسی از ذکری نتیجه گرفته خودش بگه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید. ذکر غ...... کردم و هزار باربگی

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
جدی درک نمیکنم چرا اخه وقتی از یکی خوشتون میاد ناز میکنید براش که اینجوری بشه

میگم که یه رفتار بد باهام کرده بود. مدت ها تو دلم میگفتم کی میشه تلافی کنم... هول شدم. فک کردم باز میخواد چرت و پرت بگه..یه رفتار بد کردم. بعد فهمیدم هدفش از پیام چیزی که فک میکردم نبوده :(

۱۱ بار سوره ضحی ۱ بار سوره عبس بخون هرروزامشبم نادعلی ۱۴ بار ۱۰۰ صلوات بخون و اسمشو بگو با اسم م ...

تا اینا رو تموم کنه

پسره یکی دیگه رو حامله کرده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

جدی درک نمیکنم چرا اخه وقتی از یکی خوشتون میاد ناز میکنید براش که اینجوری بشه

چه ربطی داره ناز نکنه که اقا قراره بره؟؟؟ خب یکم پسر منت بکشه چی میشع؟ میگه باهاش بد رفتاری کرده قبلا!