2777
2789
عنوان

غذاااا😋😋😋

209 بازدید | 21 پست

کدبانوهای گل ساندویچ مرغ و چ جوردرست میکنین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغو بذار وسط نون بعد نونو بپیچ.کاری داشت واقعا؟

عزیزم اینوک بلدم میخام خوشمزه بشه و مواد بیشتری داشته باشع

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مرغ رو بزار بپزه بعد كه پخت ريش ريش اش كن و توي تابع روغن بريز و سرخش كن يكم زعفرون دم كرده هم واسه ...

پنیرپیتزا و قارچ و ذرت خوب میشه اگ بزنم توش

بشتابید نطرسنجی  تاپیک اصلی ۱۰شب ب بعد ...از الان عکسارو اماده کنید 😁

چرا تعطیل شدی؟

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
بشتابید نطرسنجی  تاپیک اصلی ۱۰شب ب بعد ...از الان عکسارو اماده کنید 😁

تعطیل که

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اگه ساندویچ ساز داری تو اون درس کن

اگرم نه مرغو پختی تیکه های کوجیکش کن بذار تو نون ساندویچی خیارشور و گوجه هم بذار سیب زمینیم بذار سس قرمز بزن.خوب میشه

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

ساندویچ مرغ :مرغ روبپز..بعدش کمی قارچ وفلفل دلمه ومرغ پخته شده روتوماهیتابه تفت بده اگه دلت خواست گوجه نگینی خیارشور وپنیرپیتزابریزهمروتوی نون باگت..یه دودقیقه بذارتوتستریافریاهرچی تاپنیرش اب بشه دربیاربخورش.

پنیرپیتزا و قارچ و ذرت خوب میشه اگ بزنم توش

وای با قارچ و پنیر عالیههههه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اون لینک اول گذاشتی زد تعطیل😲😲😲

😐