2777
2789
عنوان

غذاااا😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 21 پست

یه بار یکی از دوستان بهم یه دستور داد برا ساندویچ مرغ، وقتی مهمون داشتم درست کردم همه دوست داشتن. چون اصلا خشک نبود. سینه مرغ رو با هویج حلقه حلقه بپز بعد ریشه ریشه کن. پیاز داغ زیاد بگیر و مرغ و هویج رو بریز توش. بسته به میزان مرغت بهش ماست بزن. یکم تو ماست غوطه ور بشه. اگه ماستت هم ترش باشه بهتره. بعد نمکش رو اندازه کن و در آخر جعفری ساتوری شده و پودر آویشن بهش بزن. طوری که معطر بشه غذا البته زیاد هم نزن که نشه بخوری. بعد بزار ماست جذب مرغ بشه. خودت متوجه میشی کی بسته و خاموش کنی زیرشو، فقط نزار خیلی خشک بشه. بعد خیار شور ریز خرد کن با سس مایونز قاطی کن و کمی بهش آویشن و فلفل قرمز بزن و همراه مرغ بزار لای ساندویچ. مزش بینظیر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یکی از دوستان بهم یه دستور داد برا ساندویچ مرغ، وقتی مهمون داشتم درست کردم همه دوست داشتن. چو ...

یادم رفت که باید لای ساندویچ هم کمی پنیر پیتزا بریزی و در حدی که پنیر آب بشه بزاری تو فر ولی نه زیاد تا نون خشک نشه. در ضمن میتونی از قارچ فلفل دلمه و ... هم اگه خواستی استفاده کنی