2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 37 پست
خوب بهت تبریک میگم چون قراره در آینده تنهایی تجربه کنی توی جمع بیشتر سکوت کنی و اینکه از حماقت آدم ...

دقیقا زدی تو خال حالم بد میشه وقتی تو این جمع ها هستم و باید تظاهر کنم کلا یا باید با یه نفر صمیمی باشم یا اصلا حرف نزنم تا کی باید تظاهر کنم .دلم میخواد خودم باشم چون وقتی تظاهر میکنم، خودمو خیلی ضعیف و احمق میبینم که برای نگه داشتن ادما انقدر مراعاتشونو میکنم ولی تنها موندن خیلی بده من غمگیزم از اینکه انقدر نشخوار فکری دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هروقت به بلوغ ازدواج رسیدی بعد بهش فکر کن...کی گفته سنت بره بالا دیگه خواستگار نیست؟فکر نادرستیه

مهم اول خودت و آمادگی خودته من ۳۳ سالمه تازه دوماهه ازدواج کردم

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
اوکی خب اینقدر ازدواج دوست داری بکن خب

واقعا هیچ وقت نمفهمیدم مشکلتون چیه تاپیکو نمیفهمید

نمیخونید یا مشکل ادراکیه

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

ازدواج با امادگی و شرایط خوب و خواست عاقلانه نه از روی احساس و نیاز خیلی عالیه

من ۴۳ سالگی ازدواج کردم با کسیکه چندین سال دوست بودم

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

هروقت به بلوغ ازدواج رسیدی بعد بهش فکر کن...کی گفته سنت بره بالا دیگه خواستگار نیست؟فکر نادرستیهمهم ...

این یه طرز فکر اشتباهه درسته اما وقتی از محل زندگیت و اطرافیانت بیاد به حقیقت میپیونده من هنوز به اون بلوغه نرسیدم و ترسم بخاطر همونه

ازدواج با امادگی و شرایط خوب و خواست عاقلانه نه از روی احساس و نیاز خیلی عالیه من ۴۳ سالگی ازدواج کر ...

امیدوارم خوشبخت بشین ولی حرف من دیر ازدواج کردنه نبود حرف من مجردن موندن بود برای همیشه الان سن ازدواج یه جاهایی واقعا جا افتاده تو افکار مردم ولی اینجا نه میدونم نباید برای مردم زندگی کرد یا هر چی ولی شاید یکم مهم باشه

امیدوارم خوشبخت بشین ولی حرف من دیر ازدواج کردنه نبود حرف من مجردن موندن بود برای همیشه الان سن ازدو ...

حرف منم اتفاقا همون بچد

من تا ابد دلم میخواست مجرد باشم وتمام تصمیمات و کارام هم بر اساس همیم بود ولی زمونه میچرخه شرایط عوض میشه و ترسات و مشکلاتت پوچ مبشه و میبینی اماده ایی و از همه مهمتر وقتی ادم طبق دلش زندگی کنه و درامد داشته باشه قیافه و استایلش هم اوکی باقی میمونه و اپدیته و به روزه برای ازدواج حتی بعد از ۴۵ سال دیگه الان امکان فریز تخمک هم هست طرف مشکل بارداری پیدا نمیکنه حتی با فریز تخمک از جوانی