2789
عنوان

خیلی خستم

41 بازدید | 16 پست

یه کنکوری بدبختم ن میتونم برمدبیرون ن میتونم خوش گذرونی کنم خستم خدااییااا منو بکش راحت شم نمیکشم دیگه چند ساله محرم نمیتونم برم بیرون عین همسنام و دوستام برم دسته دارم دیوونه میشم خدایا منو بکش راحت شم دیگه نمیکشم استرس تراز استرس گوه استرس پوخ اصطراب

نمیدونمم چی میشه چه گندی قراره بزنم خستم خداااااا من هیچی نمیخوام ن میخوام دکتر شم ن هیچی میخوام فقط یه روز زندگی خوب با ارامش داشته باشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میدونم خسته ای دیگه چیزی نمونده

فقط به این فکر کن همه آدامای موفق این روزا را پشت سر گذاشتن

بعدا وقت برای همه این کارها که گفتی زیاد پیش میاد

خواب کم تفریح کم و..... بعدا جبران میشه

ولی موقعیت های خوب ممکن یکبار برات ایجاد بشه عشقم

عزیزم میدونم خسته ای دیگه چیزی نموندهفقط به این فکر کن همه آدامای موفق این روزا را پشت سر گذاشتن بعد ...

من حتی نمیدونم کنکورم چی میشه دارم به کارای بد فکر میکنم قبل کنکورم انجام بدم میترسم نشه نمیدونم جواب خانوادمو چی بدم خسته شدم از خونه نشینی از اینکه وقتی میرم هال خونمونم همه میگن برو درستو بخون خستم از این جمله دلم میخواد کتابامو اتیش بزنم

عزیزم میدونم خسته ای دیگه چیزی نموندهفقط به این فکر کن همه آدامای موفق این روزا را پشت سر گذاشتن بعد ...

راحترین مثال که بزنم اینه که همه میگن معلمان تابستون حقوق راحت دارن

همه اینا یک روزی که بقیه سرشون گرم فیلم و تفریح بود داشتن تلاش میکردن و درس میخوندن

الآنم نوش خونشون تابستون جلوی کولر دراز کش اس ام اس حقوق بیاد براشون

حالا بقیه هر چی که بگن

مهم حال خوب خودشه 😂😂😂😂😂

من حتی نمیدونم کنکورم چی میشه دارم به کارای بد فکر میکنم قبل کنکورم انجام بدم میترسم نشه نمیدونم جوا ...

میفهمم کاملا حق داری

اونا هم صلاحیت میخوان

این روزا هم مثل بقیه روزا میگذره .بزار سر بلند بگذره

میفهمم کاملا حق داری اونا هم صلاحیت میخوان این روزا هم مثل بقیه روزا میگذره .بزار سر بلند بگذره

انگار دارن قلبمو فشار میدن خستم به خدا نمیدونم دارم چیکار میکنم 😭😪