فرررررررشته مدیر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 42 پست بچه ها روز۱۵ و۱۷ پریودی امکان بارداری هست؟ 1405/04/01 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_am70 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 721 ممنون عزیزمراستش همیشه سفت و سخت جلوگیری داشتیم اما ایندفعه نشد..اما حس میکنم باردارم چون قبلا هم ای ... انشالله که خواستت با صلاح خدا یکیه نگران نباش❤️❤️❤️ اصلا درخواست دوستی ندید
فرررررررشته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 عزیزم نگران نباش بیشتر استرس ش گرفتی بنظرم تا واقعیت باشهقرص چی خوردی بعدش چند ساعت بعدش قرص خوردی قرص اورژانسیاگ بدونی چقد نذر ونیاز کردم نباشم استرس ک دارم اما حسم میگه هستم چون قبلا هم ک باردار بودم تهوع داشتم بیحال بودم فقط دلم میخاد بخابم
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 قرص اورژانسیاگ بدونی چقد نذر ونیاز کردم نباشم استرس ک دارم اما حسم میگه هستم چون قبلا هم ک باردار بو ... چند ساعت بعدش خوردی
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 قرص اورژانسیاگ بدونی چقد نذر ونیاز کردم نباشم استرس ک دارم اما حسم میگه هستم چون قبلا هم ک باردار بو ... اگر که یه روز بعدش خوردی دیگه حامله نیستی نگران نباشزمان اقدام طبیعی جلوگیری داشتی یا هیچ جلوگیری نداشتی؟
فرررررررشته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 اگر که یه روز بعدش خوردی دیگه حامله نیستی نگران نباشزمان اقدام طبیعی جلوگیری داشتی یا هیچ جلوگیری ند ... من اصن اقدام نکردم اما جلوگیریم طبیعی بوده قبلا
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 من اصن اقدام نکردم اما جلوگیریم طبیعی بوده قبلا خل شدی خخخخبرو بابا حامله نیستیمطمین باش
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 بخاطر اورژانسی پریودت بهم میریزه نترسی بیبی چک چند تا بخر صبح ها چک کن تا خیالت راحت بشه اورژانسی هم سعی کن زیاد نخوری میگن عوارض داره
فرررررررشته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 خل شدی خخخخبرو بابا حامله نیستیمطمین باش خب فقط یه دوبار این ماه جلوگیری نداشتم اونم۱۵و۱۷ پریودی
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 خب فقط یه دوبار این ماه جلوگیری نداشتم اونم۱۵و۱۷ پریودی یعنی طبیعی همجلوگیری نداشتیدختر فازت چی بودهمبارکهبچه هات بزرگن ماشالله وقتشهاورژانسی رو چن ساعت بعدش خوردی
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 دوره هات چن روزستاگه ۲۶یا۲۷روزه شاید حامله نباشی ولی اگه ۲۸روزه باشی احتمالش هست. اصلا هیچ جلوگیری نداشتی اورژانسی چند ساعت بعد استفاده کردی بیبی بزن خبرش بده انشالله منفیه
hdah عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7879 یه دخترو پسر دوقلوامسال میخا برن کلاس اولاصلا در توانم نیست بخام بچه بیارم بخدا جلوگیری داشتم همیشه ... بی بی چک زدی ؟
فرررررررشته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 دوره هات چن روزستاگه ۲۶یا۲۷روزه شاید حامله نباشی ولی اگه ۲۸روزه باشی احتمالش هست. اصلا هیچ جلوگیری ن ... تست گزاشتم الانمارک روژان بود انگار خراب بود اولش هیچ خطی نیوفتاد چن بار دیگه ادرار ریختم یه خط افتاد اما حس میکنم خط بالاش پخش شده کمرنگ نمیدونم اصن چی بود چیشد خخخ
فرررررررشته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 دوره هات چن روزستاگه ۲۶یا۲۷روزه شاید حامله نباشی ولی اگه ۲۸روزه باشی احتمالش هست. اصلا هیچ جلوگیری ن ... تست گزاشتم الانمارک روژان بود انگار خراب بود اولش هیچ خطی نیوفتاد چن بار دیگه ادرار ریختم یه خط افتاد اما حس میکنم خط بالاش پخش شده کمرنگ نمیدونم اصن چی بود چیشد خخخ
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2541 تست گزاشتم الانمارک روژان بود انگار خراب بود اولش هیچ خطی نیوفتاد چن بار دیگه ادرار ریختم یه خط افتا ... اگه میخوای دوباره تست بدی مایعات نخور دوباره تست بخر تاریخ انقضاش نزدیک نباشه تاریخ تولیدش جدید باشه داروخانه نزدیک تون نیس
فرررررررشته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 680 اگه میخوای دوباره تست بدی مایعات نخور دوباره تست بخر تاریخ انقضاش نزدیک نباشه تاریخ تولیدش جدید باش ... راستش صبح نگاه تست کردم دوتا خط کمرنگ بودننمیدونم دیگهنه داروخونه نزدیک نیست